Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
19 października 2014r. o 22:35
Ja nie jestem żadna konkurencja obecnego wójta.Ja tylko jestem bardzo niezadowolony z systemu zarządzania gmina.O co wam chodzi?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ziku niezalogowany
23 października 2014r. o 3:24
Dziwny czlowieku nie jestem konkurencja a mieszkancem gminy. Jesli chcesz to pokaze Ci decyzje o podatku z przed kadencji tego pana i po...i uwierz nie odczuwam zmiany na lepsze mimo ze kazdy placi sporo wiecej. a i w urzędzie gminy ludzie narzekaja- podpisy maja skladac niekoniecznie pod tym co chca podpisac a jak nie to "przyniesiemy wypowiedzenia"-sytuacja której bylem świadkiem we wtorek, to nowa polityka kadrowa wojta???
~ niezalogowany
23 października 2014r. o 8:15
~ziku napisał(a): Dziwny czlowieku nie jestem konkurencja a mieszkancem gminy. Jesli chcesz to pokaze Ci decyzje o podatku z przed kadencji tego pana i po...i uwierz nie odczuwam zmiany na lepsze mimo ze kazdy placi sporo wiecej. a i w urzędzie gminy ludzie narzekaja- podpisy maja skladac niekoniecznie pod tym co chca podpisac a jak nie to "przyniesiemy wypowiedzenia"-sytuacja której bylem świadkiem we wtorek, to nowa polityka kadrowa wojta???

jak wam drogo to się do miasta przenieście, tam prezydent postanowił nie obniżać stawek zaproponowanych przez ministra finansów, a ten co roku o inflację podnosi, czyli postanowił podnieść znowu do maksymalnych - taki "hyt" marketingowy. Inna sprawa że chcecie ludzie ciągle czegoś nowego a to kosztuje, ciągle coraz więcej. W mieście też mamy wiele robione a i dług coraz większy - pytanie czy się cieszyć czy płakać, bo w gminie z tego co kiedyś w jakimś rankingu pisali, to żadnego długu nie ma.

a co do "polityki kadrowej" - to jakieś bzdury wypisujesz, tym bardziej, że obecny wójt jest na tyle poważnym człowiekiem, że sobie by na taki komentarz nie pozwolił
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 10:18
~ napisał(a):
~ziku napisał(a): Dziwny czlowieku nie jestem konkurencja a mieszkancem gminy. Jesli chcesz to pokaze Ci decyzje o podatku z przed kadencji tego pana i po...i uwierz nie odczuwam zmiany na lepsze mimo ze kazdy placi sporo wiecej. a i w urzędzie gminy ludzie narzekaja- podpisy maja skladac niekoniecznie pod tym co chca podpisac a jak nie to "przyniesiemy wypowiedzenia"-sytuacja której bylem świadkiem we wtorek, to nowa polityka kadrowa wojta???

jak wam drogo to się do miasta przenieście, tam prezydent postanowił nie obniżać stawek zaproponowanych przez ministra finansów, a ten co roku o inflację podnosi, czyli postanowił podnieść znowu do maksymalnych - taki "hyt" marketingowy. Inna sprawa że chcecie ludzie ciągle czegoś nowego a to kosztuje, ciągle coraz więcej. W mieście też mamy wiele robione a i dług coraz większy - pytanie czy się cieszyć czy płakać, bo w gminie z tego co kiedyś w jakimś rankingu pisali, to żadnego długu nie ma.

a co do "polityki kadrowej" - to jakieś bzdury wypisujesz, tym bardziej, że obecny wójt jest na tyle poważnym człowiekiem, że sobie by na taki komentarz nie pozwolił

hehe...co do polityki kadrowej to o lepszych posunięciach czasem mozna uslyszec;) takze tego w/w mozna sie spodziewac;)
~lucek niezalogowany
1 listopada 2014r. o 13:01
oj joj, ależ słodzą Panu wójtowi:)... jestem osobą apolityczną nie opowiadam się stanowczo za żadną ze stron, ale w moim subiektywnym odczuciu obecna władza bardzo mocno nadużyła zaufania wyborców. Utarta schematy, robienie wszystkiego na jedno kopyto zaczeło się robić mdłe i nudne. człowiek piastujący tyle lat wysokie stanowisko w urzędzie na pewno o wiele w mniejszym stopniu dostrzega problemy gminy, gdyż jak sami możemy zauwarzyć istnieje takie coś jak efekt wypalenia zawodowego i w tym konkretnym przypadku można to zaobserwować. Więc mniejszym złem będzie oddać głos na kogoś świerzego bo on będzie się spuszczał aby się wykazać z jak najlepszej strony jak to ze świerzakami bywa :D
~. niezalogowany
1 listopada 2014r. o 13:04
trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym... :P
~ziku niezalogowany
1 listopada 2014r. o 14:07
się pan wójt zdziwił gdy w jednej wsi na zebranie 'podsumowujące" przyszło 15osób.. i pięknie mówił jak to zmienił przestarzałą politykę byłego wójta Gawrona i jak to trzeba na niego głosować bo nowy to przyjdzie i strategie zacznie zmieniać i wszystko zaprzepaści...
~/ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 14:42
~lucek napisał(a): oj joj, ależ słodzą Panu wójtowi:)... jestem osobą apolityczną nie opowiadam się stanowczo za żadną ze stron, ale w moim subiektywnym odczuciu obecna władza bardzo mocno nadużyła zaufania wyborców. Utarta schematy, robienie wszystkiego na jedno kopyto zaczeło się robić mdłe i nudne. człowiek piastujący tyle lat wysokie stanowisko w urzędzie na pewno o wiele w mniejszym stopniu dostrzega problemy gminy, gdyż jak sami możemy zauwarzyć istnieje takie coś jak efekt wypalenia zawodowego i w tym konkretnym przypadku można to zaobserwować. Więc mniejszym złem będzie oddać głos na kogoś świerzego bo on będzie się spuszczał aby się wykazać z jak najlepszej strony jak to ze świerzakami bywa :D

trafna uwaga teraz martwią się bardziej o stołek żeby go nie stracić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.