Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 18:48
~Jontek napisał(a): Poczytałem sobie komentarze,wysłuchałem wystąpienia Pana wójta na jednym z zebrań sprawozdawczych i jestem przerażony.Obecny Wójt stwierdził , że jak przyjdzie nowy to zniszczy gminę.czy to ma znaczyć , ze jak on i skarbnik odejdą na emeryturę to nastąpi apokalipsa w tej gminie?ci dwaj panowie wprowadzili stagnację czyli tak naprawdę cofanie sie ,żadnego rozwoju.orliki ,boiska to efekt działań ogòlnokrajowe polityki a nie starania się Pana wójta.dlaczego mamy czekać aż odejdą obecni na emeryturę? spowalniają nam rozwój , cofają nas.

co do spotkan sprawozdawczo-wyborczych? prywatna kampania za publiczne pieniadze...tym dwóm Panom dziekujemy;) na plecach podatnikow sie doturlac do emerytury...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 18:53
~obiektywny napisał(a): no fakt lampy które palą się nie potrzebnie w różnych dziwnych miejscach gdzie nawet pies z kulawą nogą nie zajdzie to jakaś paranoja a mieszkańcy naszej gminy muszą za to płacić

Pan Gawron,którego szanuje, zwykl mawiac ze nie bedzie stawial lamp w miejscach gdzie bedzie sie tylko sarnom tylko oswietlac, a co mamy dzisiaj? dzisiaj oswietlamy trawniki czy liscie drzew tak jak ma to mijsce np w Bozejowicach przy szkole kawał trawnika, albo w Ocicach w parku. Mnie jako podatnikowi cisnienie sie podnosi na ta niegospodarność..
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 19:00
Bardzo dobrze że są oświetlone parki i boiska bo jest bezpiecznie, teraz robi się ciemno o 17 czyli jak ktos złamie nogę w nieoświetlonym parku to będzie ambaras a tak płacimy podatki to mamy standard a swoją drogą ciekawe że ktoś wyciągnął ten artykuł przed wyborami i o nim pamiętał, czepianie się latarni w parkach jest dla mnie śmieszne
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 19:00
Bardzo dobrze że są oświetlone parki i boiska bo jest bezpiecznie, teraz robi się ciemno o 17 czyli jak ktos złamie nogę w nieoświetlonym parku to będzie ambaras a tak płacimy podatki to mamy standard a swoją drogą ciekawe że ktoś wyciągnął ten artykuł przed wyborami i o nim pamiętał, czepianie się latarni w parkach jest dla mnie śmieszne
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 19:08
~ napisał(a): Bardzo dobrze że są oświetlone parki i boiska bo jest bezpiecznie, teraz robi się ciemno o 17 czyli jak ktos złamie nogę w nieoświetlonym parku to będzie ambaras a tak płacimy podatki to mamy standard a swoją drogą ciekawe że ktoś wyciągnął ten artykuł przed wyborami i o nim pamiętał, czepianie się latarni w parkach jest dla mnie śmieszne

nie mowie o boisku tylko o trawniku za tym boiskiem;) tu jest szczegol;) zgadza sie - placimy podatki, ale wole jak moje pieniadze sa dobrze spozytkowane a nie zmarnotrawione, chyba jak wiekszosc...
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 19:38
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 20:06
~ napisał(a):
~ napisał(a): Bardzo dobrze że są oświetlone parki i boiska bo jest bezpiecznie, teraz robi się ciemno o 17 czyli jak ktos złamie nogę w nieoświetlonym parku to będzie ambaras a tak płacimy podatki to mamy standard a swoją drogą ciekawe że ktoś wyciągnął ten artykuł przed wyborami i o nim pamiętał, czepianie się latarni w parkach jest dla mnie śmieszne

nie mowie o boisku tylko o trawniku za tym boiskiem;) tu jest szczegol;) zgadza sie - placimy podatki, ale wole jak moje pieniadze sa dobrze spozytkowane a nie zmarnotrawione, chyba jak wiekszosc...

Zgadza się :) każdy tak woli :) w nie jednej gminie by tak chciano aby dbano o mieszkańców :) jak się widzi w innych gminach co się dzieje szok :) mamy chodniki, drogi, boiska i świetlice, poziom europejski :) festyny w każdej wiosce :) doceniajmy to co mamy bo możemy dużo stracić a mało zyskać
~miś kleofas niezalogowany
1 listopada 2014r. o 20:07

kto normalny siedzi w nocy w parku, a ty ananasie jak masz za dużo pieniążków na takie bzdurne wydatki to możesz je oddać na dom dziecka, bo ja wolę żeby za moje zamiast na rachunki za prąd trafiły na wybudowanie kawałka chodnika, stypendium dla dzieciaków i inne ambitniejsze inwestycje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza