~Jontek napisał(a): Poczytałem sobie komentarze,wysłuchałem wystąpienia Pana wójta na jednym z zebrań sprawozdawczych i jestem przerażony.Obecny Wójt stwierdził , że jak przyjdzie nowy to zniszczy gminę.czy to ma znaczyć , ze jak on i skarbnik odejdą na emeryturę to nastąpi apokalipsa w tej gminie?ci dwaj panowie wprowadzili stagnację czyli tak naprawdę cofanie sie ,żadnego rozwoju.orliki ,boiska to efekt działań ogòlnokrajowe polityki a nie starania się Pana wójta.dlaczego mamy czekać aż odejdą obecni na emeryturę? spowalniają nam rozwój , cofają nas.
~obiektywny napisał(a): no fakt lampy które palą się nie potrzebnie w różnych dziwnych miejscach gdzie nawet pies z kulawą nogą nie zajdzie to jakaś paranoja a mieszkańcy naszej gminy muszą za to płacić
~ napisał(a): Bardzo dobrze że są oświetlone parki i boiska bo jest bezpiecznie, teraz robi się ciemno o 17 czyli jak ktos złamie nogę w nieoświetlonym parku to będzie ambaras a tak płacimy podatki to mamy standard a swoją drogą ciekawe że ktoś wyciągnął ten artykuł przed wyborami i o nim pamiętał, czepianie się latarni w parkach jest dla mnie śmieszne
~ napisał(a):~ napisał(a): Bardzo dobrze że są oświetlone parki i boiska bo jest bezpiecznie, teraz robi się ciemno o 17 czyli jak ktos złamie nogę w nieoświetlonym parku to będzie ambaras a tak płacimy podatki to mamy standard a swoją drogą ciekawe że ktoś wyciągnął ten artykuł przed wyborami i o nim pamiętał, czepianie się latarni w parkach jest dla mnie śmieszne
nie mowie o boisku tylko o trawniku za tym boiskiem;) tu jest szczegol;) zgadza sie - placimy podatki, ale wole jak moje pieniadze sa dobrze spozytkowane a nie zmarnotrawione, chyba jak wiekszosc...
~ napisał(a): Bardzo dobrze że są oświetlone parki i boiska bo jest bezpiecznie, teraz robi się ciemno o 17 czyli jak ktos złamie nogę w nieoświetlonym parku to będzie ambaras a tak płacimy podatki to mamy standard a swoją drogą ciekawe że ktoś wyciągnął ten artykuł przed wyborami i o nim pamiętał, czepianie się latarni w parkach jest dla mnie śmieszne