Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Dutkowski zaprzysiężony
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 14:54
~/ napisał(a):
~lucek napisał(a): oj joj, ależ słodzą Panu wójtowi:)... jestem osobą apolityczną nie opowiadam się stanowczo za żadną ze stron, ale w moim subiektywnym odczuciu obecna władza bardzo mocno nadużyła zaufania wyborców. Utarta schematy, robienie wszystkiego na jedno kopyto zaczeło się robić mdłe i nudne. człowiek piastujący tyle lat wysokie stanowisko w urzędzie na pewno o wiele w mniejszym stopniu dostrzega problemy gminy, gdyż jak sami możemy zauwarzyć istnieje takie coś jak efekt wypalenia zawodowego i w tym konkretnym przypadku można to zaobserwować. Więc mniejszym złem będzie oddać głos na kogoś świerzego bo on będzie się spuszczał aby się wykazać z jak najlepszej strony jak to ze świerzakami bywa :D

trafna uwaga teraz martwią się bardziej o stołek żeby go nie stracić.

jak gdzies kiedys zaslyszane "zostala im jedna kadencja do emerytury i co chlopaki zrobia jak przegraja?". świeżej krwi w urzedzie potrzeba chocby po to zeby dac nowe spojrzenie na sprawy. Jestem jeszcze mlodym czlowiem, a najsmieszniejsze jest to ,ze bylo 3 Papiezy a tylko 2 wójtów i jeden ten sam skarbnik. Moim zdaniem jak beton trwa chyba 36 lat to nie znaczy, że uklad jest dobry. Nie można bac sie zmian...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
1 listopada 2014r. o 15:24
Wójt to swój człowiek, ma mój glos, jak by nie było ciężko pracuje, co do urzędników to mam swoje zdanie ale na wójta głosuje :-) dajmy mu jeszcze jedną kadencję aby dokończył to co zaczął :-)
~zniesmaczony mieszkaniec gminy niezalogowany
1 listopada 2014r. o 15:38
~... napisał(a): Wójt to swój człowiek, ma mój glos, jak by nie było ciężko pracuje, co do urzędników to mam swoje zdanie ale na wójta głosuje :-) dajmy mu jeszcze jedną kadencję aby dokończył to co zaczął :-)

Jakaś kpina... lepiej będzie jak skończy to żałosne przedstawienie. nie zdał egzaminu nie ma kolejnej szansy. Musimy być obiektywni.
~popieram wója niezalogowany
1 listopada 2014r. o 15:48
wójt nie wszystkich zadowoli ale gmina się rozwija, mamy dużo inwestycji, pozyskują środki, widać po wsiach że idzie do przodu a nie do tyłu, jak pojedzie się w inne regiony Polski to tam widać jak władza się nie sprawdza, u nas jest ok :)
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 17:49
~popieram wója napisał(a): wójt nie wszystkich zadowoli ale gmina się rozwija, mamy dużo inwestycji, pozyskują środki, widać po wsiach że idzie do przodu a nie do tyłu, jak pojedzie się w inne regiony Polski to tam widać jak władza się nie sprawdza, u nas jest ok :)

jak można porównać naszą gminę z innymi gminami w innych częściach polski... kolo nie ma takiej możliwości to jakbyś porównał zarobki w polsca, a u naszych zachodnich sąsiadów. porównać można i to nie bardzo gminy w powiecie ale trzeba pamiętać że każda ma inną strukturę i dochody. patrząc na jak duze podatki sa w naszej gminie to bardzo malo sie robi. kupa kasy jest trwoniona np na palace sie latarnie w miejscach gdzie nie musialy byc, a ty gadasz jak jest super. pomysl zanim cos napiszesz.
~obiektywny niezalogowany
1 listopada 2014r. o 18:00
no fakt lampy które palą się nie potrzebnie w różnych dziwnych miejscach gdzie nawet pies z kulawą nogą nie zajdzie to jakaś paranoja a mieszkańcy naszej gminy muszą za to płacić
~Jontek niezalogowany
1 listopada 2014r. o 18:22
Poczytałem sobie komentarze,wysłuchałem wystąpienia Pana wójta na jednym z zebrań sprawozdawczych i jestem przerażony.Obecny Wójt stwierdził , że jak przyjdzie nowy to zniszczy gminę.czy to ma znaczyć , ze jak on i skarbnik odejdą na emeryturę to nastąpi apokalipsa w tej gminie?ci dwaj panowie wprowadzili stagnację czyli tak naprawdę cofanie sie ,żadnego rozwoju.orliki ,boiska to efekt działań ogòlnokrajowe polityki a nie starania się Pana wójta.dlaczego mamy czekać aż odejdą obecni na emeryturę? spowalniają nam rozwój , cofają nas.
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 18:29
ciekawe czy pan wójt i skarbnik jak zaczynali przygodę w urzędzie byli alfą i omegą. jeżeli tak powiedzieli to uważają się za kogoś wyższego niż inni a przecież są tacy jak my i przedewszystkim dla nas, albo myślą że oszukają wyborców. moim zdaniem jest to robienie z ludzi de..li i mydlenie im oczu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.