~/ napisał(a): ~lucek napisał(a): oj joj, ależ słodzą Panu wójtowi:)... jestem osobą apolityczną nie opowiadam się stanowczo za żadną ze stron, ale w moim subiektywnym odczuciu obecna władza bardzo mocno nadużyła zaufania wyborców. Utarta schematy, robienie wszystkiego na jedno kopyto zaczeło się robić mdłe i nudne. człowiek piastujący tyle lat wysokie stanowisko w urzędzie na pewno o wiele w mniejszym stopniu dostrzega problemy gminy, gdyż jak sami możemy zauwarzyć istnieje takie coś jak efekt wypalenia zawodowego i w tym konkretnym przypadku można to zaobserwować. Więc mniejszym złem będzie oddać głos na kogoś świerzego bo on będzie się spuszczał aby się wykazać z jak najlepszej strony jak to ze świerzakami bywa :D
trafna uwaga teraz martwią się bardziej o stołek żeby go nie stracić.
jak gdzies kiedys zaslyszane "zostala im jedna kadencja do emerytury i co chlopaki zrobia jak przegraja?". świeżej krwi w urzedzie potrzeba chocby po to zeby dac nowe spojrzenie na sprawy. Jestem jeszcze mlodym czlowiem, a najsmieszniejsze jest to ,ze bylo 3 Papiezy a tylko 2 wójtów i jeden ten sam skarbnik. Moim zdaniem jak beton trwa chyba 36 lat to nie znaczy, że uklad jest dobry. Nie można bac sie zmian...