Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

kredyt we frankach

~mam w zlotowkach niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 21:50
~mam kredyt we franku napisał(a): Ja mający kredyt we franku nie chce żadnej pomocy od Państwa, chcę tylko aby zostało zmienione prawo oraz aby kredyty zostały przewalutowane na złotówki, ale po kursie z dnia podpisania umowy.

walczmy bardziej wszyscy o podniesienie pensji do sredniej zachodniej. z tym mamy jakies sanse
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 21:55
moim zdaniem osoby, które brały kredyty na kilkadziesiąt lat i kwoty przewyższające kilkaset razy ich zarobki same są sobie winne. Nikt o zdrowych zmysłach nie jest w stanie zagwarantować co będzie za rok lub dwa, a co dopiero za 30 lat. Biorąc kredyt taka osoba wiedziała, że ryzykuje. Poza tym Ci co brali we frankach kredyty to i tak są do przodu w porównaniu z tymi co brali w złotówkach. Nie ma co teraz płakać, gdyby kurs franka spadł do poziomu 1.40 zł to nikt by nie chciał oddawać państwu zaoszczędzonych pieniędzy, więc nie ma co żądać od państwa pomocy w spłacie.
~ niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 21:56
~Mariusz napisał(a): Witam,

szukam ludzi z boleslawca, ktorzy chetnie przylacza sie do pozwu zbiorowego przeciwko drozejacemu frankowi. Jezeli takze posiadasz kredyt we frankach to zapraszam do jednoczenia sie z frankowiczami z calej Polski
Prosze o wlaczenie sie do akcji i Wasze opinie na ten temat

Frankowicze trzymajmy sie :)

A może przyłączmy się do pozwu zbiorowego przeciw głupocie ludzkiej ??
~jaa niezalogowany
25 stycznia 2015r. o 22:45
~Mariusz napisał(a): Witam,

szukam ludzi z boleslawca, ktorzy chetnie przylacza sie do pozwu zbiorowego przeciwko drozejacemu frankowi. Jezeli takze posiadasz kredyt we frankach to zapraszam do jednoczenia sie z frankowiczami z calej Polski
Prosze o wlaczenie sie do akcji i Wasze opinie na ten temat

Frankowicze trzymajmy sie :)

no pewnie,ponabierali we frankach kredytów,chatki nie byle jakie stoją a wraz z nimi na posesji autka też nie najtańsze a teraz płacz że oprocentowanie kolosalnie skoczyło do góry...było brać w złotówkach kredyty a nie.nie oszukujmy się ale zwykły szarak dużego kredytu i to jeszcze we frankach nie wziął tylko same prawie bambry więc teraz bulić....
~Frank niezalogowany
26 stycznia 2015r. o 7:55
Podpisuje sie pod osoba wyzej "bujaj sie!"
~korin47 niezalogowany
26 stycznia 2015r. o 9:52
Jestem przeciwny udzelaniu jakich kolwie ulg frankowidzom ,ja tez mam hipotekę ele wzł i nikt miniewspółczuje .Trzeba płacic ipłakac za swoją głupotę
~ niezalogowany
26 stycznia 2015r. o 10:18
~ napisał(a): i tak (...) mam rate niższą od ciebie , takie są złotówki, patriota (...)
To co Ty chcesz od państwa?Płać i nie marudz bo i tak jesteś w lepszej sytuacji sam się przypucowałes.

Zmoderowano 26.01.2015 godz.12:00 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~ADI niezalogowany
26 stycznia 2015r. o 12:21
Witam. jakie jest oprocentowanie kredytu we frankach ?:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza