~klucz-nick napisał(a): ~ napisał(a): ~klucz-nick napisał(a): ~ napisał(a): Jeżeli przyprowadzisz dziecko z odrą do przedszkola i narazisz moje na ewentualne zachorowanie i nie szczpiłeś dziecka zgodnie z obowiązkiem - narazisz moje dziecko. A o taakiej chorobie przedszkole jest powiadamiane. Więc może dla ciebie idiotyzm ciekawe co na to powie prokurator
próbujesz walczyc i nie masz argumentów,wszystkie zakażne choroby wymarły przed wynależieniem szczepionek,a to że gdzie niegdzie coś się pojawia to prowokacja żeby takie miernoty jak ty myślały że to epidemia na światową skale.nie ośmieszaj się to nie 16 wiek.szczepionka na grypę ma to samo działanie co woda i mydło.
Ja nie walczę, ja tylko dbam o moje dziecko - argumenty - przedstaw swoje - bo jak na razie to tylko szczekasz a argumentów nie masz. Szczepienie jak każdy lek wiąże się z możliwością wystąpienia skutków ubocznych. Rozumiem że ty antybiotyków też nie używasz - bo równiez dają skutki uboczne. Dla mnie namacalny dowód na działanie szczepień to ospa - ja jeszcze byłam szczepiona moje dzieci nie - bo choroba nie występuje. A ospa zbierała niezłe żniwo - i nie mylić z ospa wietrzną.
ospa występowała w średniowieczu ty nawet nie wiesz o czym piszesz pitolisz pierdoły aby pitolić spadaj i nie p-i-e-r-d-o-l głupot jak masz coś konkretnego do powiedzenia to zamknij morde i spadaj. :P matka polka Qrwa co systemu słucha,
No widzisz człowieczku jakie te twoje argumenty, brak ci elementarnej wiedzy, powielasz coś zasłyszanego - a jak nie wiesz co powiedzieć to ziejesz agresją i wulgaryzmami. Ja wiem że są dzieci które nie powinny być szczepione w bo np. są wcześniakami lub wystąpiła jakaś reakcja alergiczna czy objaw neurologiczny. Takie przypadki akceptuję, ale postępowanie rodziców, którzy mają takie widzi mi się bo np. opierają się na badaniach byłego już lekarza z UK, który to próbował połączyć autyzm ze szczepieniem przeciwko odrze i różyczce - fałszując wyniki badań, już nie.