#Pannazdzieckiem nieaktywny 10 kwietnia 2017r. o 21:41
~~To wiele tłumaczy! I w Polsce i na bole napisał(a):
Nic odkrywczego , przecież cały przemysł rozrywkowy oparty jest o dewizę " im telewidz ma więcej kanałów TV , tym głupszy " Kiedyś jakiś Bolecnauta rzucił takim hasłem i miał rację :)
Na poezji to ja się nie znam , ale znam się trochę na geopolityce i podpisuje się pod słowami Maksa
Mieliśmy takie nadzieje związane z Trumpem , i znowu dupa. Tylko czekać jak dostanie pokojową nagrodę Nobla . Qurcze poziom hipokryzji na tej nieszczęśliwej Planecie przekracza już wszelkie normy.
Ale żeby dzień zakończyć z uśmiechem , to warto wrócić do przeszłości :
Pacjent mówi dobranoc ;)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Nazwisko coś mi mówi , ale nie potrafię określić szczegółów :) Wybacz Edek starczą pamięć :) Ale pamiętam FSO 15oo w kombi ... bagażnik się nie domykał , podobnie jak w moim obecnym Passacie :D Póki bieda jest Ci stróżem , nikt Cię nie okradnie :D To Daukszewicz :
:D Miłego popołudnia :)
A Pentaconty to jeszcze Was gówniarzy uczyli, czy Wy to już komórkowcy?
#Pannazdzieckiem nieaktywny 11 kwietnia 2017r. o 7:24
Edek Pentaconte to miałem swego czasu w małym paluszku , Strowgera 32AB też , KC11 i różne przenośne wynalazki montowałem , uruchamiałem i służyły Ludziom. Na współczesnych centralach nie znam się . Ale nie mam wyrzutów sumienia . Nawet chinole - producenci nie wiedzą jak to działa :D Grunt , że działa :D
Dobranoc :)
Dopisane 11.04.2017r. o godz. 07:24:
Robi się nie ciekawie. A miałem nadzieję , że nie dożyję trzeciej światowej.
Nie sądzisz Kluczniku , że Trump wszystkich w konia zrobił ? No i postawa niby polskiego rządu z wazeliną w tle. W Damaszku chyba 2012 Mosad truł Syryjczyków sarinem i myśleli , że publika drugi raz kupi ten sam numer. Ale działania militarne na tą skalę , to sk...stwo. Niech mi kto jeszcze powie , że Putler ma zapędy imperialne. Ciekawym , co na to kosmici. Bo jak polecą atomówki , to też i Oni stracą miejsce do życia , no chyba , że mają już tak rozwiniętą technologię , że stront ich nie rusza :D
Mimo wszystko miłego wtorku Wam życzę :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
program z cyklu "my tez oglupiamy polakow tak jak i nas oglupiano"
ani dominiczak ani starowieyska anie postek nie wiedza o czym belkocza. kraza pomiedzy instynktami, madroscia i inteligencja podpierajac sie danymi statystycznymi wyssanymi z maltretowanego czlonka. ludzie nie sa mniej inteligentni a wrecz przeciwnie, wiedze, ktora przyswajaja jest olbrzymia czyli wieksza w porownaniu historycznym, roznica jest taka, ze dzisiaj wiedza przyswajana zawiera wiecej propagandy i smieci niz materialu wartosciowego. inteligencja to nic innego jak zdolnosc przyswajania i zatrzymania wiekszej ilosci informacji co nie jest cecha wrodzona tylko nabyta. jesli wykladowca nie jest w stanie przekazac studentowi potrzebnych mu informacji w taki sposob aby sobie je sobie przyswoil to wina nie lezy po stronie studenta a jesli, student jest nieukiem, to wykladowca powinien go wyslac do lopaty tak jak to robil wittgenstein.
caly program to bzdety teoretykow krytycznych ale oni zostali tak wychowani i nie ma sie co dziwic, ze nic innego nie potrafia jak tylko ogoopiac
Dopisane 11.04.2017r. o godz. 09:44:
fobiak napisał(a):
program z cyklu "my tez oglupiamy polakow tak jak i nas oglupiano"
ani dominiczak ani starowieyska anie postek nie wiedza o czym belkocza. kraza pomiedzy instynktami, madroscia i inteligencja podpierajac sie danymi statystycznymi wyssanymi z maltretowanego czlonka. ludzie nie sa mniej inteligentni a wrecz przeciwnie, wiedze, ktora przyswajaja jest olbrzymia czyli wieksza w porownaniu historycznym, roznica jest taka, ze dzisiaj wiedza przyswajana zawiera wiecej propagandy i smieci niz materialu wartosciowego. inteligencja to nic innego jak zdolnosc przyswajania i zatrzymania wiekszej ilosci informacji co nie jest cecha wrodzona tylko nabyta. jesli wykladowca nie jest w stanie przekazac studentowi potrzebnych mu informacji w taki sposob aby sobie je sobie przyswoil to wina nie lezy po stronie studenta a jesli, student jest nieukiem, to wykladowca powinien go wyslac do lopaty tak jak to robil wittgenstein.
caly program to bzdety teoretykow krytycznych ale oni zostali tak wychowani i nie ma sie co dziwic, ze nic innego nie potrafia jak tylko ogoopiac
przykladem tego o czym oni tu dyskutuja moze byc ten, ktory wkleil tego linka
~~Do fobiak niezalogowany 11 kwietnia 2017r. o 16:31
Ja wkleiłem ten link panie kolego. I jak masz parę szarych komórek niezajętych przez śmieciowe wiadomości (bo widzę po twoich wypowiedziach, że znasz się na wszystkim czyli na niczym naprawdę) oraz umiejętność czytania ze zrozumieniem to łatwo znajdziesz wiarygodne informacje o obniżającym się ostatnio mocno poziomie inteligencji ludzi współczesnych. Pisali o tym już dawno prawdziwi naukowcy (np. R. Feynman, który wiele, wiele lat temu martwił się coraz większą z biegiem lat głupotą studentów, z którymi pracował), potwierdza to szereg badań prowadzonych przez ostatnie kilkadziesiąt lat i jest mnóstwo wiarygodnych publikacji. Nie bardzo rozumiesz co to jest inteligencja, bo nie jest tak jak piszesz, że "inteligencja to nic innego jak zdolnosc przyswajania i zatrzymania wiekszej ilosci informacji co nie jest cecha wrodzona tylko nabyta". Czyli wypowiadasz się na temat, o którym nie masz pojęcia. Poszukaj sobie definicje inteligencji - jest ich trochę, ale nie jest to to, co ty za inteligencję uważasz. A jak już się dowiesz, co to jest inteligencja to postaraj się temat przemyśleć zanim znowu coś na bolec.info napiszesz.
Pannazdzieckiem napisał(a): Edek Pentaconte to miałem swego czasu w małym paluszku , Strowgera 32AB też , KC11 i różne przenośne wynalazki montowałem , uruchamiałem i służyły Ludziom. Na współczesnych centralach nie znam się . Ale nie mam wyrzutów sumienia . Nawet chinole - producenci nie wiedzą jak to działa :D Grunt , że działa :D
nie rusza :D
Coś Ci ten Komitet Centralny wbił się myśl. Ja bawiłem się CK-mi 20, 60 i na Simensie 500 przesiedziałem parę ładnych lat.
Kozyra Strowgera wykładał, a przypomniał mi się bo duży fiat mi po wiosce jeździł.
PS
Centrale się zmieniają , a betoniara kręci tak samo od stu lat.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.