~~Czerwony Cząber napisał(a):kc napisał(a): O tobie pisałam złodziej i skur..wiel.i gdybyś była mądrzejasza ,a przynajmniej na tyle by warzyć słowa , raczej byś tego nie napisała ...
a jak masz kolejny problem ze zrozumieniem tego co piszę odsyłam cię do Kodeksu Karnego i Kodeksu Cywilnego ...
nieznajomość prawa może szkodzić dlatego warto znać jego pewne artykuły i paragrafy...
ty jesteś dla mnie nieszkodliwa a że fantazje cię często ponoszą to traktuję to bardziej jako zabawę a nie chęć odgrywania się na tobie ...
przypominasz mi w tym korniszona który podobnie jak ty miota się by ugryźć a okazuje sie że nie bardzo ma czym ...;)
~~Szaropopielata Dąbrówka napisał(a): no kc :)
nic nie wyłapałaś? tak lubię te chwile ...
no to zerknę po meczyku :)
kc napisał(a): Znam i dlatego wiem, że go nie ma. Najpierw cwaniaczysz i straszysz sądem a później zmieniasz temat, bo wiesz, że mam rację.
Panna ci groził i dlatego twoje zgłoszenie było teoretycznie uzasadnione, zwłaszcza, że na pewno uargumentowałeś to tym, że bardzo się go boisz.
~~Szaropopielata Dąbrówka napisał(a):
a nie pisałem że masz ''luki''?
sam art. 212 już o tym mówi ...a to odnośnie tylko zniesławienia..
oddzielną sprawą jest ''groźba karalna'' ale jak widzę i tu ponosi cię ta twoja fantazja co do mojej ponoć argumentacji ...
ciekawa jest twoja wypowiedź i jak zwykle ''okrężna'' - ''teoretycznie uzasadniona'' ....hahahaha
co znaczy ''teoretycznie'?
na więcej nie licz a przynajmniej nie dzisiaj i nie przez najbliższe dni bo ja termin znam ...;)
zresztą kto wie?...może pozwany wezwie cię na świadka ...hahahaha