~~Rudawobrązowa Hortensja napisał(a):
bez Falco byście nie istnieli
~~Rudawobrązowa Hortensja napisał(a): korniszonie...
nawet tak prostego przekazu nie kumasz ...
wtedy tu ''byłeś'' teraz ''istniejesz'' ... wręcz ''błyszczysz'' :]
niebywałą wręcz ''elokwencją i ''kulturą ''
naprawdę ''zaistnieć '' miałeś zamiar w 2013 czy 14...ale nie wyszło ...;)
stąd twoje sfrustrowanie niespełnionymi marzeniami ...:]
stąd każdy temat w którym ludzie chcą nawiązać jakąś wymianę poglądów czy nawiązać dyskusję sprowadzasz do poziomu własnego ''rynsztoka'' :]
nie musiałeś przecież wtrącać się między posty Dp i moje...
nie musiałeś ale ty czułeś wewnętrzną potrzebę ...twoje otumanienie zaślepia cię i tracisz wtedy kontrolę nad sobą ...
dlatego jesteś ''płyciutki'' w wypowiedziach i to jest przyczyna twojej ''oszczędności'' w komentarzach do tych twoich milionów linków ...
za dużo piszę ?...ktoś tam postawił taki ''zarzut''
być może ... ale lepsze to niż jak u kogoś tam powyżej , kilka słów w których nie ma żadnej treści a tylko ''spier...j'' lub ''won''
czytając takie zapewne czujesz się jak ''ryba w wodzie'' ale to dno ...''dno '' które lubisz i w którym taplasz się z umiłowaniem ..
tak jak wczoraj pisałem - ja zaraz jadę do pracy a ty ,wy ...;) taplajcie się ...:]
~~Biskupia Szydlica napisał(a):~~Rudawobrązowa Hortensja napisał(a): korniszonie...
nawet tak prostego przekazu nie kumasz ...
czytając takie zapewne czujesz się jak ''ryba w wodzie'' ale to dno ...''dno '' które lubisz i w którym taplasz się z umiłowaniem ..
tak jak wczoraj pisałem - ja zaraz jadę do pracy a ty ,wy ...;) taplajcie się ...:]
poważnie...... zdrowy jesteś na umyśle? jeżeli nie?tomoże już czas udać się do lekarza?