a co powiecie o króliczkach szczurach chomikach i i nnych klatkowych zwierzęta które jak się znudzą kończą w garażach strychach ciemnicach gdzie dostaną jeść albo nie dostaną i tam w ciszy UMIERAJĄ bo głosu nie mają !! ot i cała rzeczywistość niewidziana naszymi oczyma ,a tego pana co to psa żywcem zamurował w budzie to przykładnie ukarać ,podać nazwę wsi nr domu i imię i nazwisko to by była kara,by ludziska tam jeżdzili zdjęcia by mu robili życia by nie miał ludzie by go zaszczuli. :P
~obserwator postów niezalogowany 19 marca 2015r. o 9:42
Tak ja jestem za "wolnością"dla psów i innych zwierząt.Nie wolno"im ukrócać "wolności.Ten Pan mógł wziąści pupila pod pachę pojechać tam gdzie chciał /urząd market itc./ załatwić sprawę i wrócić do domu.Tak,tak wypuśćmy wszystkie psy i sami siedzmy w tych klatkach i nie zapomnijmy o dzieciach wracających ze szkół.Bo ''one'' nas i dzieci nasze pozagryzają/ watachy psów/.Płakać mi się chce ze śmiechu ;( co niektórzy potrafią wymyślać.Ten Pan chciał uniknąć nieszczęścia- pogryzienia kogo kolwiek.Czy zamysł był zły?????
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.