Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

13051
#Virgo nieaktywny
13 maja 2015r. o 23:02

?? ?? ??
Tekst całkiem , całkiem....

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3688
#Pynchoon nieaktywny
13 maja 2015r. o 23:04
Pannazdzieckiem napisał(a):
Tylko Kukiz i basta ! Od lat szukam Trybuna Ludowego i nie czynię z tego tajemnicy :)

Dobranoc :)

A jak sądzisz, kto może kandydować pod szyldem Kukiza jesienią w wyborach parlamentarnych z B-c? Kukiz raczej na pewno nie :-), masz swoje typy?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 maja 2015r. o 23:09
Pynchoon napisał(a): ...
To pewnie się obaj Panowie bardzo zdziwią, jak zobaczycie kto jesienią będzie startował do Sejmu i Senatu pod szyldem Pana Kukiza, będzie prawdziwy "chichot historii" ;-)

Być może Pychuś :) Nikt z nas nie jest nieomylny. Brylujemy w intencjach , jak mucha w pajęczynie , czekając na śmierć. Ważne jest to , aby się śmierci nie bać . A Twoje szczepionki są zbudowane ( rtęć jest bez znaczenia :) ) na strachu przed śmiercią. Zobaczymy ten chichot historii , chyba że ... wcześniej umrzemy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3688
#Pynchoon nieaktywny
13 maja 2015r. o 23:12
Pannazdzieckiem napisał(a): Nikt z nas nie jest nieomylny. Brylujemy w intencjach , jak mucha w pajęczynie , czekając na śmierć. Ważne jest to , aby się śmierci nie bać .

A kogo obstawiasz na jesiennego kandydata Kukiza do Sejmu z B-c?
211
skorn
13 maja 2015r. o 23:16
A co jego to obchodzi? Krzyczy "Kukiz" wraz z innymi.

<i>
4335
13 maja 2015r. o 23:28
Pychuś :) Na lokalnych koteriach i układzikach to ja się nie znam. Jam prosty chłop bez matury , łopatą operujący przy betoniarze.
W życiu nie widziałem lokalnych kandydatów na jednomandatowe okręgi wyborcze ... i nawet nie zamierzam na Obywateli patrzeć.

Skoro Komoruski , w schedzie po Kukizie ogłasza referendum ... niech się sk.urwiel wpierw wytłumaczy z ustawki GMO , pozwalającej chapaczom na zwielokrotnienie zysków na bazie trucia Narodu .

A czy mówiłem Ci już coś Pychusiu :) o chemitralach ?

No dobra , idziemy spać , ju8tro też jest dzień.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3688
#Pynchoon nieaktywny
13 maja 2015r. o 23:35
Pannazdzieckiem napisał(a): Na lokalnych koteriach i układzikach to ja się nie znam.

Jakich koteriach i układzikach, przecież u Kukiza tego nie ma i nie będzie ;-) To kogo obstawiasz na kandydata spod szyldu Kukiza z B-c w wyborach do Sejmu?
4335
13 maja 2015r. o 23:51
Pynchoon napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Na lokalnych koteriach i układzikach to ja się nie znam.

Jakich koteriach i układzikach, przecież u Kukiza tego nie ma i nie będzie ;-) To kogo obstawiasz na kandydata spod szyldu Kukiza z B-c w wyborach do Sejmu?

Qurwa jego mać. Pychuś, czy Ty nie rozumiesz prostego przekazu ?

W Bolesławcu , jeszcze nie znam takich Istot, ale mam nadzieję poznać. I nie chodzi mi o otoczenie Romka Betoniarza , tudzież Darka POpaprańca , nie mówiąc o nawiedzonym z Sanktuarium na Kościelnej . Gdyby którykolwiek z wymienionych panów chciałby z Panną podyskutować , jestem do dyspozycji :)

Trzym sie Pychuś , wiem ,że łatwo nie jest :*

REKLAMA KGHM zaprasza