Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

10114
#alter nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 11:13
eto napisał(a): Niech wygra kto chce, byle nie Komorowski. ;)

Jestem prawie tego samego zdania :) A prawie znaczy tyle, że z pewnością tylko nie Ogórkowa.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 15:48
~klucz-nick napisał(a): jestem Polakiem i będe głosował na polskiego kandydata bo los mojego kraju i mojej rodziny nie jest mi obojętny,moim kandydatem jest Paweł Kukiz,tak mi dopomóż Bóg.

Nawet z pomocą twoją i wszystkich świętych ten kandydat nie wygra.
13021
eto
25 kwietnia 2015r. o 16:28
Kilka osób interesuje się co myślą inni, a pozostali mają już swoich kandydatów i nic ich nie interesuje co ktoś ma do powiedzenia. Oczywiście urzędujący prezydent ma duże szanse być w II turze, Duda podobnie. Jest trzy osoby; Ogórek, Palikot i Braun i jedna z tych osób może zrobić niespodziankę i znaleźć się w II turze. Jest jeszcze Korwin 70 latek, to chyba już przesada, bo jak starsi będą się pchali na stołki to kiedy ci młodsi. Zapomniałem o Jarubasie, będzie miał poparcie gdzieś ko 8%.

Osobiście kibicuję Januszowi Palikotowi, ale zawsze w swoich poglądach jestem w mniejszości, podobnie jest w życiu, na które nie narzekam, chociaż zawsze może być lepiej.

9176
kc
25 kwietnia 2015r. o 16:33
eto napisał(a): Osobiście kibicuję Januszowi Palikotowi

Dlaczego ?
~ niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 16:37
Bronisław Komorowski wygra wybory bezproblemowo i ku rozpaczy ujadających tu kundelków. :P :D
13021
eto
25 kwietnia 2015r. o 16:58
kc napisał(a):
eto napisał(a): Osobiście kibicuję Januszowi Palikotowi

Dlaczego ?

Bo jest przedsiębiorcą, ma odpowiednie wykształcenie, pani prezydentowa jest "spoko", ma dużo dobrych pomysłów i po prostu będzie prezydentem a nie marionetką.
Będziecie wszyscy mieli takie same emerytury, a jak ktoś dzisiaj już dobrze zarabia a chce mieć większą emeryturę to stać go sobie odłożyć na godziwą starość. Ma gość charakter i to mi się w nim podoba.
Załóżmy, że Komorowski lub Duda byłby dzisiaj na jego miejscu, to jak wyglądałaby ich kampania bez sztabu "ministrantów"?

Nikt by o nich nie wiedział, a Palikot sobie radzi.
9176
kc
25 kwietnia 2015r. o 17:10
Ty, eto, tak na serio, czy żartujesz?
13021
eto
25 kwietnia 2015r. o 17:26
kc napisał(a): Ty, eto, tak na serio, czy żartujesz?

A co masz przeciw, prócz tego co plują rządowe media?

Dopisane 25.04.2015r. o godz. 17:26:

Nie musisz się martwić i tak wygra Duda.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza