Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

13051
#Virgo nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 18:12
kc napisał(a): On pisał do mnie Virgo i jest mężczyzną, nie kobietą.

Dziękuję , KC :* przepraszam..

Dopisane 25.04.2015r. o godz. 18:12:

Pannazdzieckiem napisał(a): (...) jest kolejnym sprzedajnym karierowiczem , podobnie jak jej guru, Słońce Peru , zwany gdzieniegdzie Wnuczkiem z Wermachtu :D Czwarta Rzesza przyjęła gościa na Prezydenta. To fakt , nie insynuacja :) To , że gówno może , to już mamy ustalone, Przemo :) Podobnie , jak przyszły Prezydent Wszystkich Polaków i Polek ... Paweł Kukiz .

Droga Niewiasto :* Jutro przy kawie odpowiem , wybacz ... betoniara mnie zmęczyła :)

Witaj Panieneczko :* Nie uzywaj tak często , byc może bezproduktywnie ;) betoniary :)
Dziękuję , przeczytałam co napisałeś w odpowiedzi na post PanaM. I o to mi chodziło ;) Wiem ,że myslimy podobnie.
Zawsze powiadam :"Gęba to na kluski , liczą się czyny".
Pozdrawiam serdecznie , Panieneczko :*

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13021
eto
25 kwietnia 2015r. o 18:24
Virgo napisał(a):

Witaj ETO :) To dla Ciebie. Proszę - rzeczytaj artykuły w skupieniu , ze zrozumieniem. Znajdziesz w tym drugim również o swoim idolu :D

Grupy Bilderberg, znam te tematy, przeczytałem i czytałem komentarze .

To co zarzucacie Palikotowi, można zarzucić kilku innym kandydatom. Virgo, powiedz, czy SLD wyprowadzi Polskę z Unii?

Sami na świecie żyć nie będziemy.
Artykuł o którym pisałeś jest dosyć obszerny, przeczytam go kilka razy, a jeszcze prościej będzie jak napiszesz na co mam zwrócić uwagę ? Kto brał udział w obradach, czy co Bilderbergowie zamierzają zrobić ze światem? I czy my Polacy jesteśmy w stanie coś zrobić? Do Stanów nie mamy wiz, z Rosją jesteśmy na "wojennej ścieżce", Ukraińcy to zdrajcy i przy najbliższej okazji wbiją nam nóż w plecy, Niemcy czekają na zadymę i poproszą o zmianę granic. I co my mali możemy?

Możemy tylko próbować, ale jak na razie to tylko mieszamy i "mącimy wodę".

Dopisane 25.04.2015r. o godz. 18:24:

kc napisał(a): On pisał do mnie Virgo i jest mężczyzną, nie kobietą.

W przeciwieństwie do Virgo proszę, błagam , eto, nie głosuj na Palikota : )

KwiatkuCzerwony:D , jeszcze czytam, analizuję, sprawdzam i dopiero oddam głoś.
13051
#Virgo nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 18:26
eto napisał(a):
Grupy Bilderberg, znam te tematy, przeczytałem i czytałem komentarze .

To co zarzucacie Palikotowi, można zarzucić kilku innym kandydatom. Virgo, powiedz, czy SLD wyprowadzi Polskę z Unii?

Możemy tylko próbować, ale jak na razie to tylko mieszamy i "mącimy wodę".

Ależ ...ETO...napisałam ,że nie chcę mącić CI w głowie ani odwodzić od zamiaru głosowania na J.P.
Chcę , byś przeczytał i pomyślał.Abyś wiedział .
Zadajesz bardzo istotne pytania , na które odpowie tylko ten , kto jest albo "stultus" ale będzie lekceważył tego , komu odpowiada.
Dlatego odpowiem tak...od pewnych spraw nie ma odwrotu ale..można umiejetnym działaniem i chęcią zmienić wiele układów.Potem maleńkimi kroczkami odbudowywać to , co zostało zdeptane...To program długofalowy....

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
13021
eto
25 kwietnia 2015r. o 18:39
Virgo napisał(a): To program długofalowy....

Jak znam życie, to poruszamy się po równi pochyłej w dół, ruchem jednostajnie przyspieszonym. :D :D

I oprócz naszego pisania, nic się nie zmieni. ;)
~ niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 19:10
Wybory wygra Bronisław Komorowski i szkoda czasu na dyskusję o szansach innych kandydatów.
13021
eto
25 kwietnia 2015r. o 19:25
~ napisał(a): Wybory wygra Bronisław Komorowski i szkoda czasu na dyskusję o szansach innych kandydatów.

A co Ci ten Komorowski zrobił, że go tak chwalisz? :D :D

Na 100% nie wygra i mogę postawić ładną kwotę. :D :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 19:41
Virgo napisał(a): ...
Zawsze powiadam :"Gęba to na kluski , liczą się czyny".
...

Ale od Słowa , czyli Informacji się zaczyna , a po tym , to już tylko czyny. Warto jednak nieustannie się doszkalać i słuchać Mądrych Ludzi , Droga Niewiasto :*

To , że sondaże ,to reklama wyborcza , to już wiemy. To , że puste obietnice , to kiełbasa wyborcza , wiemy też. Jak Przemo słusznie zauważył , nikt programów nie ma i nikt niczego nie czyta . Czy mogli byście mi powiedzieć Eto , Virgo , jakie elementy programowe Waszych kandydatów chwytają za Wasze serca ? Bo jeśli chodzi o Kukiza , to gdybym był na Jego miejscu tutaj :

to ten najstarszy dzidziuś resortowej dziatwy, Kubuś ... wyłapał by w palnik , za utrudnianie wypowiedzi :D
I miałbym też prośbę do Kolegów i Koleżanek popierających Kukiza o rzucenie linek , gdzie Kukiz prezentuje swe zamiary. Nowej Polski nie da się budować jedynie na nienawiści do POpaprańców , trzeba jeszcze coś zaoferować . Nie materię , jak trzy miliony mieszkań Jarka , a ideę ... odrodzenia Państwa Polskiego i Narodu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 19:46
eto napisał(a):
~ napisał(a): Wybory wygra Bronisław Komorowski i szkoda czasu na dyskusję o szansach innych kandydatów.

A co Ci ten Komorowski zrobił, że go tak chwalisz? :D :D

Na 100% nie wygra i mogę postawić ładną kwotę. :D :D

O.K. nie wygra na 100%, bo wygra na 1000% :D :P
REKLAMAMrowka zaprasza