Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 17:32
eto napisał(a):
kc napisał(a): Ty, eto, tak na serio, czy żartujesz?

A co masz przeciw, prócz tego co plują rządowe media?Dopisane 25.04.2015r. o godz. 17:26:Nie musisz się martwić i tak wygra Duda.

Palikot nie ma żadnych poglądów, ma tylko ciąg do władzy. :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
9176
kc
25 kwietnia 2015r. o 17:40
eto napisał(a): A co masz przeciw, prócz tego co plują rządowe media?

Śledzę jego wypowiedzi i to jak postępuje od dawna i choć nie przepadam za panem Michalkiewiczem to muszę się zgodzić z tym co mówi o nim w poniższym filmiku, zwłaszcza 1:19 - 1:23.

Naiwnie myślisz, że on nie ma potężnego sztabu ludzi, którzy na niego pracują.

eto napisał(a): :Nie musisz się martwić i tak wygra Duda.

Bo tak mówią sondaże ? Jestem przekonana o tym, że gdyby codziennie pokazywano w telewizji sondaże, że prawdziwa walka jest pomiędzy np. Kukizem a Korwinem-Mikke, to jeden z nich by wygrał.
13051
#Virgo nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 17:44
eto napisał(a): Osobiście kibicuję Januszowi Palikotowi

Nikt by o nich nie wiedział, a Palikot sobie radzi.

Witaj ETO :) To dla Ciebie. Proszę - rzeczytaj artykuły w skupieniu , ze zrozumieniem. Znajdziesz w tym drugim również o swoim idolu :D
http://mistykabb.wordpress.com/2014/08/01/co-powinienes-wiedziec-o-grupie-bilderberg-i-polskich-politykach-bioracych-udzial-w-jej-spotkaniach/

http://nczas.com/wazne/klub-bilderberga-wladcy-swiata/

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
13021
eto
25 kwietnia 2015r. o 17:45
Michalkiewicz obrażać sobie może kogo chce i to robi. Obraża wszystkich i nie jest dla mnie żadnym autorytetem.
9176
kc
25 kwietnia 2015r. o 17:48
eto napisał(a): Michalkiewicz obrażać sobie może kogo chce i to robi. Obraża wszystkich i nie jest dla mnie żadnym autorytetem.

Palikot jest dla Ciebie autorytetem ? Jeśli piszesz, że on jest takim biednym "żuczkiem", który jakoś sobie pomimo przeciwności losu radzi w polityce, to nic o nim nie wiesz.
13051
#Virgo nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 17:49
eto napisał(a): Michalkiewicz obrażać sobie może kogo chce i to robi. Obraża wszystkich i nie jest dla mnie żadnym autorytetem.

Nie przeczytałaś...szkoda.To nie Michałkiewicz i nie tylko Michałkiewicz. Nie namawiam Ciebie żebyś zrezygnowała ze swojego kandydata. Dążyłam do tego , byś miał pełną wiedzę o nim.Ale nie chcesz czytać , cóż , nie czytaj.Pozdrawiam. :)

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
9176
kc
25 kwietnia 2015r. o 17:53
On pisał do mnie Virgo i jest mężczyzną, nie kobietą.

W przeciwieństwie do Virgo proszę, błagam , eto, nie głosuj na Palikota : )
~Egon niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 17:55
Kukiz albo Korwin bardziej Kukiz
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza