Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowak zapytał Romana o Gliniadę
~ niezalogowany
23 lipca 2015r. o 5:05
~Aneta Opała napisał(a): Wielokrotnie , godzinami na kanapie i tarasie zastanawiałam się za co ich obu [ Bogdana i Mariusza] tak lubię . Dziś to jak Ogień i Woda. Ale bez jednego i drugiego nie ma Energii. Bogdan bardzo silny i Mariusz stanowczy . Obaj dumni i obaj na czele. No nie da się tego dziś pogodzić , ale obu coś się chce. Obu podziwiam ! Każdemu z nich chętnie pomogę i z każdym z nich zawsze jestem szczera. Zatem róbcie obaj swoje dobrze. Obaj wierzycie w swoje idee. Wiecie , gdzie się można spotkać przy winie. Życie toczy się dalej, a Wasza energia jest twórcza. Godzina późna, ale myśli krystaliczne: obaj macie rację! Obu Was stać na to , aby było MEGA! Ja trzymam kciuki za Was obu! sami mnie tego nauczyliście!

Wzruszające... jak u żaby co chce byc i piękna i mądra.Taka beznadziejna dyplomacja to nie tutaj. Tak pochwalasz zdradę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Inna chata niezalogowany
23 lipca 2015r. o 5:12
~Aneta Opała napisał(a): Wielokrotnie , godzinami na kanapie i tarasie zastanawiałam się za co ich obu [ Bogdana i Mariusza] tak lubię . Dziś to jak Ogień i Woda. Ale bez jednego i drugiego nie ma Energii. Bogdan bardzo silny i Mariusz stanowczy . Obaj dumni i obaj na czele. No nie da się tego dziś pogodzić , ale obu coś się chce. Obu podziwiam ! Każdemu z nich chętnie pomogę i z każdym z nich zawsze jestem szczera. Zatem róbcie obaj swoje dobrze. Obaj wierzycie w swoje idee. Wiecie , gdzie się można spotkać przy winie. Życie toczy się dalej, a Wasza energia jest twórcza. Godzina późna, ale myśli krystaliczne: obaj macie rację! Obu Was stać na to , aby było MEGA! Ja trzymam kciuki za Was obu! sami mnie tego nauczyliście!

Proszę proszę paniusia oderwała się od rzeczywistości .A może za dużo wina ?
Ocena męskości obu panów ? Co mają robić dobrze bo nie rozumie ?
Hmm , jeden twórczo wydymał drugiego a ten drugi się poirytował.

Trzymanie kciuków , wzruszające.
~ola niezalogowany
23 lipca 2015r. o 5:22
~Aneta Opała napisał(a): Wielokrotnie , godzinami na kanapie i tarasie zastanawiałam się za co ich obu [ Bogdana i Mariusza] tak lubię...

Hahaha :) albo taras zbyt duzy albo glowa zbyt malutka. nie ma pani co robic na tarasie? Autorytety do rozmyślania.
Mario, Daro krol fejsbuka nie da tyle co prezio? Żal...
~siwa niezalogowany
23 lipca 2015r. o 6:40
bez Gliniady na swiecie ceramiki miasto duzo straci,Pan Roman jej nie zorganizuje bo poprostu nie potrafi,sam powiedzial ze on ma ludzi od organizacji bo on sie kompletnie na tym nie zna.A Pan Nowak no coz moze i wybuchowy ale ma racje,dlaczego miasto mialoby nie dac pieniedzy od siebie po tylu latach te 40 tys.to jest nic,a gliniada tez kosztuje moze nie sama glina ale sa tez inne koszta zwiazane z ta atrakcja i uwazam ze do tej kwoty i tak trzeba bedzie dolozyc .Oczywiscie Panie Romanie inne atrakcje sa tez potrzebne bo jak Pan powiedzial swieto ceramiki trwa 5 dni,ale bez gliniady to juz nie bedzie to samo,jakis teatr nie przyciagnie tylu ludzi co gliniada,wiec moze czas na kompromis. :/
~ niezalogowany
23 lipca 2015r. o 7:44
Zdrada
~ niezalogowany
23 lipca 2015r. o 7:55
~ola napisał(a):
~Aneta Opała napisał(a): Wielokrotnie , godzinami na kanapie i tarasie zastanawiałam się za co ich obu [ Bogdana i Mariusza] tak lubię...

Hahaha :) albo taras zbyt duzy albo glowa zbyt malutka. nie ma pani co robic na tarasie? Autorytety do rozmyślania.
Mario, Daro krol fejsbuka nie da tyle co prezio? Żal...

Hhehehe dobre, dobre...Pani Anetko...chyba ze 2 butelki wina poszły...albo czas pusać wiersze i eseje ;)
~Rafał niezalogowany
23 lipca 2015r. o 7:59
..".godzina późna,ale myśli krystaliczne...." hehehehe :| Kocham Cie Bogdan :P
~ niezalogowany
23 lipca 2015r. o 9:09
Pan Nowak nie jest moim ulubieńcem. Pan Prezydent też. Pan Prezydent pięknie mówi lecz trzeba przyznać (wg.mnie) że Pan Nowak ma jedna dużo racji. Pan Prezydent chętnie był na schodach banku, udzielając ślubu, chętnie mówił o imprezie Pana Nowaka a teraz twierdzi "to nie ja organizuje itp." A ten teatr to już totalna porażka (chodzi mi o koszta).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.