Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowak zapytał Romana o Gliniadę
~obserwer niezalogowany
23 lipca 2015r. o 0:05
Na garbie Nowaka, po prawicy Romka. Siara, Licek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~harcujący z wilkami niezalogowany
23 lipca 2015r. o 0:10
Całkowicie popieram Bogdana Nowaka. To, co powiedział na tej konferencji to sama prawda. Pięknie podsumował dotychczasowy "dorobek" p.dyrektor BOK! Brawo Bogdan! Wreszcie ktoś wygarnął kiepskiej dyrektorce Bok i jej protektorowi - czyli Romanowi. A jak pięknie zamilkła cała trójka (łącznie z rzeczniczką Gergont, która próbowała tamtym wtórować), kiedy B.Nowak zapytał ich, czy kiedykolwiek wyłożyli złotówkę ze swojej kieszeni na organizację Święta Ceramiki! To było piękne! Brawo Bogdan! Jesteśmy z Tobą, choć cały czas, niestety w mniejszości w tym dziwnym miasteczku!
~Krystyna niezalogowany
23 lipca 2015r. o 0:26
~ napisał(a): przecież to nie pan Nowak organizował gliniade tylko od wielu wielu lat Via Sudetica więc w czym problem pan Nowak nich założy długie spodnie i przestanie się boczyć

Człowieku, co ty bredzisz???
~Edek niezalogowany
23 lipca 2015r. o 0:30
~ napisał(a):
~~666 napisał(a): Panie z "Via ..coś tam, coś tam", co robisz za TYM stołem?Obawiam się, że wstydzisz się tego co zrobiłeś. Boję się,że wyrachowanie,koniunkturalizm,interesowność,a wreszcie zaprzedanie wzięło górę. Co Ci obiecał politykier?

Panie sikawkowy za ile srebrników się sprzedałeś?

Całe szczęście, że ten Pan idzie na emeryturę. Szczęście dla siebie i dla całego społeczeństwa.
~ niezalogowany
23 lipca 2015r. o 0:43
~ napisał(a): A jak to jest że wyjazd do Zielonehj Góry i występy kosztowały tamto miast znacząco mniej niż 45 tys. zł. Tu dojazdu nie ma ludzie przynoszą swoje rzeczy do wytaplania w glinie i koszty organizacji kilkakrotnie wyższe - ja tego nie rozumiem

To proste, jakieś cwaniaki chciały skubnąć publicznej kasy na maksa. Ale się przeli czili i teraz miałczą.i :D :P
~ niezalogowany
23 lipca 2015r. o 1:21
~~666 napisał(a): Panie z "Via ..coś tam, coś tam", co robisz za TYM stołem?Obawiam się, że wstydzisz się tego co zrobiłeś. Boję się,że wyrachowanie,koniunkturalizm,interesowność,a wreszcie zaprzedanie wzięło górę. Co Ci obiecał politykier?

Panie Lickiewicz, w 2009 roku była również konferencja prasowa, też siedział obok wspierany przez PR bolesławiecki nikodem dyzma, który bredził o Chuck-u Barry-m i 2000 tysiącach widzów na każdym koncercie. Miał to być Blues nad Bobrem jakiego jeszcze nie było, PR martwił się o miejsca parkingowe i co? pozostał tylko smród, który ciągnie się do dzisiaj.
Oby pan nie skończył podobnie, niech Pan lepiej robi swoje, bo jest susza i duże zagrożenie pożarowe. Nigdy nie uda się Panu osiągnąć tego, co osiągnął Bogdan, choćby się pan sprzedał wielokrotnie.
~Krystyna Juszkiewicz niezalogowany
23 lipca 2015r. o 1:25
~ napisał(a):

Panie Lickiewicz, w 2009 roku była również konferencja prasowa, też siedział obok wspierany przez PR bolesławiecki nikodem dyzma, który bredził o Chuck-u Barry-m i 2000 tysiącach widzów na każdym koncercie. Miał to być Blues nad Bobrem jakiego jeszcze nie było, PR martwił się o miejsca parkingowe i co? pozostał tylko smród, który ciągnie się do dzisiaj.
Oby pan nie skończył podobnie, niech Pan lepiej robi swoje, bo jest susza i duże zagrożenie pożarowe. Nigdy nie uda się Panu osiągnąć tego, co osiągnął Bogdan, choćby się pan sprzedał wielokrotnie.

~Aneta Opała niezalogowany
23 lipca 2015r. o 1:44
Wielokrotnie , godzinami na kanapie i tarasie zastanawiałam się za co ich obu [ Bogdana i Mariusza] tak lubię . Dziś to jak Ogień i Woda. Ale bez jednego i drugiego nie ma Energii. Bogdan bardzo silny i Mariusz stanowczy . Obaj dumni i obaj na czele. No nie da się tego dziś pogodzić , ale obu coś się chce. Obu podziwiam ! Każdemu z nich chętnie pomogę i z każdym z nich zawsze jestem szczera. Zatem róbcie obaj swoje dobrze. Obaj wierzycie w swoje idee. Wiecie , gdzie się można spotkać przy winie. Życie toczy się dalej, a Wasza energia jest twórcza. Godzina późna, ale myśli krystaliczne: obaj macie rację! Obu Was stać na to , aby było MEGA! Ja trzymam kciuki za Was obu! sami mnie tego nauczyliście!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza