Gliniada- cudowna sprawa i oczywiście promocja...ale za dużo Panie Nowaku piszczysz z każdej strony i chyba dlatego własnie jest niestety upadek...
p.s a przy okazji za dużo Pana a i teraz 2 Bogadanów i w polityce i w artystyce....hmmmmm
Via podcięła własnie gałąź na której ledwo co zaczęła siedzieć. Jak raz zrobią dla ratusza coś za pół darmo, to tak już będzie do końca. Tak jak z Gliniadą. Kiedy impreza przerosła pomysły BOKowskie, to się miłość skończyła. Pani dyrektor pewnej poprzeczki już nigdy nie przeskoczy, dlatego BŚC, będzie niezwykle atrakcyjnym, ale ciągle festynem:(
Panie z "Via ..coś tam, coś tam", co robisz za TYM stołem?Obawiam się, że wstydzisz się tego co zrobiłeś. Boję się,że wyrachowanie,koniunkturalizm,interesowność,a wreszcie zaprzedanie wzięło górę. Co Ci obiecał politykier?
Ups... I spadło z pieca... aż nie mogę oczom uwierzyć że nie jaki pan vice został się prezesem i miał zachcianki ukraść IDEJE i niestety mu to nie pyklo. Wiec wsadził stowarzyszenie i sam się mianował prezesem 5 osobowej grupy rodzinnej. Wiadomo ze to za mało było i tak dążył aż zasiadł po prawicy prezia. SŁABO mi jak widzę takie sytuacje. A mina jego pokazuje dokładnie co sądzi o rozmowach i tej całej sytuacji... ignorancja i generalnie olewactwo z cudnym wysmiewczym uśmiechem .
A pan Nowak walczy jak lew ! Widać ze mu zależy. Szkoda ze nie da się już nic zrobić.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.