Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowak zapytał Romana o Gliniadę
~Rafał niezalogowany
22 lipca 2015r. o 21:46
Gliniada- cudowna sprawa i oczywiście promocja...ale za dużo Panie Nowaku piszczysz z każdej strony i chyba dlatego własnie jest niestety upadek...
p.s a przy okazji za dużo Pana a i teraz 2 Bogadanów i w polityce i w artystyce....hmmmmm
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kas niezalogowany
22 lipca 2015r. o 21:52
Via podcięła własnie gałąź na której ledwo co zaczęła siedzieć. Jak raz zrobią dla ratusza coś za pół darmo, to tak już będzie do końca. Tak jak z Gliniadą. Kiedy impreza przerosła pomysły BOKowskie, to się miłość skończyła. Pani dyrektor pewnej poprzeczki już nigdy nie przeskoczy, dlatego BŚC, będzie niezwykle atrakcyjnym, ale ciągle festynem:(
~czas na nowe niezalogowany
22 lipca 2015r. o 21:57
Jestem za Nowakami. Urzędnik od 25 lat i koleżanka z Lubina/Chojnowa -bez klasy!!
~Rafał niezalogowany
22 lipca 2015r. o 22:00
~czas na nowe napisał(a): Jestem za Nowakami. Urzędnik od 25 lat i koleżanka z Lubina/Chojnowa -bez klasy!!

A co Nowal z klasą ?? :D ;) hehehehe tak samo bez jak i pani z Chojnowa:)
~Era niezalogowany
22 lipca 2015r. o 22:09
Byłoby miło gdyby się jednak dogadano: Bogdan zgódź się dla ludzi na paradę!Bądź Wielki!
~~666 niezalogowany
22 lipca 2015r. o 22:11
Panie z "Via ..coś tam, coś tam", co robisz za TYM stołem?Obawiam się, że wstydzisz się tego co zrobiłeś. Boję się,że wyrachowanie,koniunkturalizm,interesowność,a wreszcie zaprzedanie wzięło górę. Co Ci obiecał politykier?
~ niezalogowany
22 lipca 2015r. o 22:38
Kto mieczem wojuje od miecza ginie panie Nowak.czas do knajpy zająć się gotowaniem święto ceramiki tuż ,tuż...
~ona niezalogowany
22 lipca 2015r. o 22:53
Ups... I spadło z pieca... aż nie mogę oczom uwierzyć że nie jaki pan vice został się prezesem i miał zachcianki ukraść IDEJE i niestety mu to nie pyklo. Wiec wsadził stowarzyszenie i sam się mianował prezesem 5 osobowej grupy rodzinnej. Wiadomo ze to za mało było i tak dążył aż zasiadł po prawicy prezia. SŁABO mi jak widzę takie sytuacje. A mina jego pokazuje dokładnie co sądzi o rozmowach i tej całej sytuacji... ignorancja i generalnie olewactwo z cudnym wysmiewczym uśmiechem .
A pan Nowak walczy jak lew ! Widać ze mu zależy. Szkoda ze nie da się już nic zrobić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza