~xl napisał(a): https://forumdlazycia.wordpress.com/2014/08/16/holokaust-chrzescijan-to-sie-dzieje-naprawde-artykul-przeznaczony-tylko-dla-ludzi-doroslych-18-lat/
Ogladacie na własną odpowiedzialność ;( ;( ;( Ilu z tych "biednych emigrantów" niedługo zafunduje nam coś takiego??!?!?!?
Doniesienia o tym co się dzieje w północnym Iraku opanowanym przez fundamentalistów islamskich dochodzą do Polski w bardzo okrojonym stopniu. Społeczeństwo polskie nie jest świadome co tam się dzieje. Światło na to rzucają teksty na naszym portalu p. Wojciecha Szewko, który świetnie zna realia tamtych rejonów. Pisał o sytuacji chrześcijan na terenach zajętych przez IS – Zob. tutaj: ISLAM – Chrześcijanie w kalifacie IS – przyp. emjot]- oraz o samym kalifacie IS jako planie Al Kaidy.
Nikt w Polsce nie zdaje sobie sprawy ze skali ludobójstwa i okrucieństwa jakie tam się dokonuje. Materiały jakie otrzymaliśmy są tak drastyczne, że od ponad tygodnia zastanawialiśmy się nad ich publikacją. Z uwagi jednak na nasze polskie doświadczenia związane z hekatombą II wojny światowej, Katyniem i innymi miejscami kaźni naszego narodu, nie możemy milczeć w obliczu tak potwornej tragedii.
~ napisał(a): Świat milczał, kiedy mordowano w obozach koncentracyjnych i milczy teraz po raz kolejny!!!!!!
77.236.12.*** napisał(a):~ napisał(a): ale jestem tutaj u siebie, i póki co to ty ze swoimi lewackimi poglądami jesteś tutaj niechciany, niczym wrzód na dupie
Tobie się unia nie podoba - "...to ja jestem przeciw naszej obecności w UE...".
Nikt cie tu nie trzyma - możesz spier.dalać w poskokach.
Ty z twoimi głupawymi wynurzeniami i przemyśleniami jesteś tu chciany?
Wrzody to chyba sam masz na mózgu. Na dupie są do wyleczenia z chorą głową nic nie zrobisz.