Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szpital Powiatowy - dobry czy zły ?

11100
#Blackjack nieaktywny
21 grudnia 2015r. o 22:20
Szpital w B-c ma według mnie jedną niezaprzeczalną zaletę, darmowe WI-FI :D I to by było na tyle z zalet....

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~masi niezalogowany
21 grudnia 2015r. o 22:24
Like na dobranoc ;)
~ niezalogowany
22 grudnia 2015r. o 0:13
Kazdy szuka igły w stogu siana... aby tylko dowaluc lekarzą I pielęgniarką. Moze mniej nazekania a więcej zrozymienia, oni tez czytają te wypowiedzi I jakie mogą miec zdanie o pacjentach? Takie jakie wy o nich....
~:( niezalogowany
22 grudnia 2015r. o 5:53
Mój narzeczony tam zmarł...Źle postawiona diagnoza.
~nie oczerniaj niezalogowany
22 grudnia 2015r. o 9:47
~:( napisał(a): Mój narzeczony tam zmarł...Źle postawiona diagnoza.

Nie oczerniaj lekarzy.Oni bardzo cieżko pracują.Niewdzięcznicy ci pajeci.
~E niezalogowany
22 grudnia 2015r. o 11:10
~ napisał(a): Kazdy szuka igły w stogu siana... aby tylko dowaluc lekarzą I pielęgniarką. Moze mniej nazekania a więcej zrozymienia, oni tez czytają te wypowiedzi I jakie mogą miec zdanie o pacjentach? Takie jakie wy o nich....

Drogi autorze, chyba jesteś od nich albo masz jakiś interes w pisaniu takich bzdur..
Kompetencje może i mają ale nie wykorzystują, pacjentów traktuje się jak śmieci.. żeby zabrać głos w rejestracji najpierw trzeba wysłuchać prywaty pielęgniarek, rejestratorek " to i tamto " na wszystkie nie związane z pracą tematy. Oczywiście PESEL i sprawdzenie w Ewuś ubezpieczenia to norma, nie ważne że padasz na ryj.. ! Pytam gdzie etyka zawodowa..?????
(ja pracuję na co dzień z ludźmi i jak zachowywała bym się tak jak personel szpitala to na pewno wywalili by mnie na zbity ryj !) Ale na tym folwarku widać wszystko można...
A odnośnie skarg i rzecznika pacjenta; taka sytuacja- lekarz szpitala popełnia błąd, pacjent pisze skargę do szpitala na działania lekarza, a w odpowiedzi dostaje od samego Dyrektora informację że WSZYSTKO BYLO OK i tak się zamiata pod dywan w Bolesławcu... Sprawa toczy się dalej już w wyższej instancji, tam nie mają wątpliwości co do błędu lekarza z bolesławieckiego folwarku ..
~EWZ niezalogowany
22 grudnia 2015r. o 11:59
~ napisał(a): Kazdy szuka igły w stogu siana... aby tylko dowaluc lekarzą I pielęgniarką. Moze mniej nazekania a więcej zrozymienia, oni tez czytają te wypowiedzi I jakie mogą miec zdanie o pacjentach? Takie jakie wy o nich....
kup sobie słownik,ok? A lekarze bywają bardzo kochani i ignoranci,to zależy od osobowości człowieka,miałam do czynienia z ignorantami i z lekarzami z powołania,oni też ludzie choć bogowie,w pewnym sensie i nie zawsze im się udaje uratować człowieka i pomóc tak jak by chcieli,a na pewno chcą bo nie jest dla nich przyjemne ani obojętne jak im pacjenci marnieją ,nieprawdaż?
~smutne to niezalogowany
22 grudnia 2015r. o 14:27
~E napisał(a):

Drogi autorze, chyba jesteś od nich albo masz jakiś interes w pisaniu takich bzdur..
Kompetencje może i mają ale nie wykorzystują, pacjentów traktuje się jak śmieci.. żeby zabrać głos w rejestracji najpierw trzeba wysłuchać prywaty pielęgniarek, rejestratorek " to i tamto " na wszystkie nie związane z pracą tematy. Oczywiście PESEL i sprawdzenie w Ewuś ubezpieczenia to norma, nie ważne że padasz na ryj.. ! Pytam gdzie etyka zawodowa..?????
(ja pracuję na co dzień z ludźmi i jak zachowywała bym się tak jak personel szpitala to na pewno wywalili by mnie na zbity ryj !) Ale na tym folwarku widać wszystko można...
A odnośnie skarg i rzecznika pacjenta; taka sytuacja- lekarz szpitala popełnia błąd, pacjent pisze skargę do szpitala na działania lekarza, a w odpowiedzi dostaje od samego Dyrektora informację że WSZYSTKO BYLO OK i tak się zamiata pod dywan w Bolesławcu... Sprawa toczy się dalej już w wyższej instancji, tam nie mają wątpliwości co do błędu lekarza z bolesławieckiego folwarku ..

To bardzo smutne ale niestety prawda.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza