Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Warto wspierać młodych
~ niezalogowany
10 lutego 2016r. o 20:40
mysle ze nie tylko młodzi ludzie sa w Bolesławcu utalentowani ale i mamy nieco starsze perły zacznijmy od pana Redaktora-od pasji sportowych skonczywszy na innych .Polecm sie pamieci .Pozdr.S.T
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 lutego 2016r. o 17:53
co taka cisza zapadła?
emem zagadaj coś, jak to super na zachodzie.
chciałbyś miec sąsiada syryjczyka?
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 15:23
emem napisał(a):
~ napisał(a): A w jaki to niby sposób blokują? hmm? :]

Przeczytaj felieton, ktory komentujesz - jest o tym pare zdan :)

blokują, bo likwidują gimnazja wg. emem-a.
to , zcy się dzisiejsza młodzież lepiej wykształciła czy nie to się okaze za 20 lat jak oni bedą władać w tym mieście.
1
emem
12 lutego 2016r. o 15:44
~ napisał(a): co taka cisza zapadła?

Dzieki, ze sie o mnie martwisz. Akurat mam chwilowo mniej czasu, bo wybieram sie do Afryki;)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
5372
misiekELF
12 lutego 2016r. o 16:09
A ja widzę że nie uzyskam informacji w jakim wieku ludzi według panów można nazwać młodzieżą...
Pytałam, bo tak się zastanawiam czy według Was jestem młodzieżą (choć od ładnych paru lat jestem dorosła i trochę jednak by mnie to obrażało) czy jestem już stara i nic nie warta i powinnam odejść na bezrobocie żeby nie blokować stanowiska dużo mądrzejszemu ode mnie 15-latkowi, który rozkręci firmę w 2 dni a ten piękny kraj uczyni mlekiem i miodem płynący dzięki supermocy obsługiwania smartfona dotknięciem magicznego palca...albo po prostu się położyć i umierać żeby ustąpić miejsca młodzieży...
Żeby móc dyskutować chciałam wiedzieć do której grupy się zaliczam.

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
12 lutego 2016r. o 16:21
misiekELF napisał(a): A ja widzę że nie uzyskam informacji w jakim wieku ludzi według panów można nazwać młodzieżą...
Pytałam, bo tak się zastanawiam czy według Was jestem młodzieżą (choć od ładnych paru lat jestem dorosła i trochę jednak by mnie to obrażało) czy jestem już stara i nic nie warta i powinnam odejść na bezrobocie żeby nie blokować stanowiska dużo mądrzejszemu ode mnie 15-latkowi, który rozkręci firmę w 2 dni a ten piękny kraj uczyni mlekiem i miodem płynący dzięki supermocy obsługiwania smartfona dotknięciem magicznego palca...albo po prostu się położyć i umierać żeby ustąpić miejsca młodzieży...
Żeby móc dyskutować chciałam wiedzieć do której grupy się zaliczam.

Szukasz odpowiedzi? To przemyśl to co napisałaś "albo po prostu się położyć i umierać " i "Żeby móc dyskutować chciałam wiedzieć do której grupy się zaliczam." Nie kładź się sama i przestań dyskutować po próżnicy. Resztę sobie odpowiedz, do "której grupy się zaliczasz"? Aaa, z zaliczaniem to ostrożnie, nic na siłę :-)
5372
misiekELF
12 lutego 2016r. o 16:36
Biedactwo nie wie co to ironia...eh...a potem że ja jestem wredna.

Ktoś napisał: Młodzież – kategoria społeczna ludzi w wieku od 11-13 do 19-21 lat[1], będących do pewnego momentu pod opieką opiekuna prawnego, najczęściej rodzica.

Według tej definicji i tego co twierdzą panowie Marczewscy ludzie w wieku 22 lat już do niczego się nie nadają i powinni ustąpić miejsca młodszym. W jaki sposób ustąpić to chyba wszystko jedno? Skoro starsi blokują "młodzieży" miejsca pracy to 25-30 - latek może nawet położyć się i umrzeć żeby mądrzejszy od niego 15-latek miał pracę.
Ciężko mi jednak sobie wyobrazić jeśli tak wszyscy w wieku 22+ by odeszli jak by sobie te mądre dzieci radziły, jak wielu nie potrafi nic zrobić bez swoich gadżetów. Dlatego pytam co panowie mieli na myśli pisząc "młodzież", czy to co oznacza to według definicji czy może ludzi 30-40 - letnich...?

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 17:20
emem napisał(a):
~ napisał(a): co taka cisza zapadła?

Dzieki, ze sie o mnie martwisz. Akurat mam chwilowo mniej czasu, bo wybieram sie do Afryki;)

jaka szkoda, kto nam będzie pisał tak piękne felietony?
polecam też białoruś.
łukaszenka chętnie przyjmie tak mądrych i zdolnych ludzi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.