Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Warto wspierać młodych
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 17:34
emem pytałes Kazimierza jak to bylo za komuny?
myśle, że arz tak żle mu nie było.
a moze Kazimierz opowie nam jak było np. w jakimś felietonie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
12 lutego 2016r. o 17:39
misiekELF napisał(a): Biedactwo nie wie co to ironia...eh...a potem że ja jestem wredna.

Daruj sobie swojego "bogactwa" w pouczaniu, iż Twoja "ironia" jest tarczą na nazywanie rzeczy po imieniu. Takie, nijakie pisanie o niczym i dyskusje bez końca. Nie wiem jaka jesteś, ale czy "wredna", tego nie powiedziałem. Sama wiesz najlepiej jak jesteś, ale nie pisz o tym publicznie :-) Miłego weekendu w "ironicznych" klimatach, a bacząc na Twoją "aktywność" w ocenianiu, to te wirtualne miejsce jest odpowiednie :-) Baw się dobrze.
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 17:43
a może niektórzy poprostu słabo się starają.
pamiętam jak kiedyś własciciel innego bolesławieckiego portalu, biegał krok w krok z kamerką za prezydentem i filmowal go w różnych sytuacjach.
chyba poskutkowało, bo od jakiegoś czsu jest spokój.
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 19:21
emem spakowałes już walizki do afryki?
~ niezalogowany
12 lutego 2016r. o 19:36
w afryce będziesz miał "bombowych" sąsiadów.
211
skorn
12 lutego 2016r. o 23:05
~ napisał(a):
emem napisał(a):

Dzieki, ze sie o mnie martwisz. Akurat mam chwilowo mniej czasu, bo wybieram sie do Afryki;)

jaka szkoda, kto nam będzie pisał tak piękne felietony?.

może Ojciec Redaktor w końcu zacznie ; )

<i>
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
13 lutego 2016r. o 8:16
Panie Skorn, zapraszam Pana do współpracy i czekam na Pana felieton, zapewne będzie bardzo interesujący.
~ niezalogowany
13 lutego 2016r. o 14:17
ile płacicie za felieton?
Panie Kazimierzu a jak tam za komuny się żyło?
czy naprawdę szkoły były takie kiepskie, że tak słabo tamtą młodzież kształciły?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza