skorn napisał(a):falco napisał(a): dlatego widząc wasze zachowania ,wasze nastawienie będę waszym przeciwnikiem ...
czy wrogiem?
myślę że dla was -tak
Oczywiście tylko w internecie, bo tu czuję się jak ryba w wodzie.
Opowiedz lepiej, co komuniści robili w Polsce w 68 r. z Żydami i dlaczego należą im się za to Powązki. Wtedy będziesz mógł rozliczać narodowców.
~Yeti napisał(a): Falco, za szybko wróciłeś znad Morza. Było tutaj normalnie przez chwile kiedy Ty i PanM nie trollowaliście. Odcięcie od netu Ci służy. Serio[/c
-masz rację -za szybko :)
-nie masz racji -dzisiaj każdy hotel ma wi-fi :D
-nie masz racji -nie było normalnie
-nie masz racji -ani ja ani PanM nie trollowalismy
serio :D
Dopisane 02.08.2016r. o godz. 07:28:skorn napisał(a):falco napisał(a): dlatego widząc wasze zachowania ,wasze nastawienie będę waszym przeciwnikiem ...
czy wrogiem?
myślę że dla was -tak
Oczywiście tylko w internecie, bo tu czuję się jak ryba w wodzie.
Opowiedz lepiej, co komuniści robili w Polsce w 68 r. z Żydami i dlaczego należą im się za to Powązki. Wtedy będziesz mógł rozliczać narodowców.
jakoś ciebie nie dostrzegłem wśród ''narodowców'' ;) a ja byłem między nimi robiąc im masę fotek...
jedni ''zasługują '' na Wawel ,inni na Powązki ;)
ciekawostka skornie-wiesz że we Władysławowie stoi pomnik J.Hellera?
wiesz kim był?
ciekawie by wyglądała tablica pod pomnikiem ukazująca jego ''dyplom uznania i wdzięczności''
ale jej nie ma :D a ty zapewne nie wiesz o czym piszę ... :D
falco napisał(a): bo tu w tym grajdole jesteście jeszcze za słabi ...
jeszcze... i trzeba robić wszystko by hasła które często się słyszy w waszych przemarszach nigdy sie nie spełniły ...
za dużo w was nienawiści do myślących inaczej niż wy
dlatego widząc wasze zachowania ,wasze nastawienie będę waszym przeciwnikiem ...
czy wrogiem?
myślę że dla was -tak
;)
~ napisał(a):fobiak napisał(a):saper napisał(a): Po cholerę kibole zagłębia tu byli !!
bo oni nie wiedza, ze wybuch powstania to byla to kleska na cala mete, jak zaglebie przegra mecz to oni sa najszczesliwsi i o to chodzi aby nie swietowac zwyciestwa tylko kleske. robia to co robia politycy, szkodza polakom, myslac, ze polacy wola kleski od zwyciestw
A tu jeszcze do tych co gadają po co to wszystko było....
w prostych kibolskich słowach
Zresztą i tak nie zrozumiecie idei tej walki