PanM napisał(a):skorn napisał(a): Ja bym wsparł wniosek, chodził pan za podpisami?
Złożyłem go do rąk przewodniczącego Rady Miasta w dniu jak na wniosku.
Mam potwierdzenie odbioru.
Publikowałem go tu kilka razy .Bez echa .Nikt się nie zainteresował ani redakcja ani internauci.
Złożyłem też kilka innych wniosków.
~Aga. napisał(a): ja pierd*le...rzygać sie chce,jak się was czyta...ze wszystkiego potraficie szambo zrobić.Rozumiem,ze nie dla każdego powstanie coś znaczy,nie dla każdego jest symbolem walki,odwagi czy honoru.Spoko,można w nosie mieć historię,ale tak jawnie jadem i nienawiścią pluć?Ze wszystkiego zrobić lokalny rynsztok?to jest dla was szczytem człowieczeństwa? miarą waszej wielkości? dojrzałości? inteligencji?
Co do naszych Narodowościowców-nie znam chyba żadnego,ale ja kobieta dojrzała i myśląca wolałabym mieć ich przy sobie w chwili zagrożenie-ich nie was,bo w nich jest szansa na obronę polskości.Po was w momencie gdyby wróg stal u bram śladu by nie było...no chyba,ze któryś kolaborować by chciał.
~Aga. napisał(a): ja pierd*le...rzygać sie chce,jak się was czyta...ze wszystkiego potraficie szambo zrobić.
falco napisał(a): dlatego widząc wasze zachowania ,wasze nastawienie będę waszym przeciwnikiem ...
czy wrogiem?
myślę że dla was -tak