Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bronią swojej szkoły
~~ niezalogowany
6 lutego 2017r. o 16:12
~~Ela napisał(a): Ten tomislaw to koszmar 10 dzieci w klasie a nawet i nie

I co w tym koszmarnego? Jeśli nawet z taką garstką można osiągać sukcesy na poziomie województwa to świadczy, że tak małe klasy sie sprawdzają. Nie ma co zazdrościć tylko dzieci przepisywać :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasia niezalogowany
6 lutego 2017r. o 17:01
Ja przeprowadziłam się z Bolesławca do Tomisławia i tu chodzi moje dziecko,jestem bardzo zadowolona z tej szkoły i podejścia nauczycieli,mam porównanie z innymi szkołami gdzie jest po 25 i więcej uczniów,nauczyciele nie mają czasu poświęcić słabszemu uczniowi powtórzyć materiału.Poziom w Tomisławiu nie odbiega od szkół w mieście.Jakbym wiedziała,że tu nie ma szkoły nigdy bym nie przyszła na wioske mieszkać.
~~Angelika niezalogowany
6 lutego 2017r. o 17:20
Skoro kilka lat temu wójt zdecydował że trzeba wybudować nowa szkole w Tomislawiu to była ona potrzebna dla dzieci. A teraz nagle lepiej żeby chodziły do Osiecznicy. Moim zdaniem to będzie największą głupota jaką zrobi Pan Nalazek .
~~Xxx niezalogowany
6 lutego 2017r. o 17:38
Urzad gminy w Osiecznicy juz po godzinach pracy to i hejty umilkly...
~~ niezalogowany
6 lutego 2017r. o 17:53
~~~8 napisał(a):
~~Anonim napisał(a): Za rok wybory.odwdzieczymy sie na pewno na pozamykane szkoly i godny objazd do swietoszowa

Co ma droga powiatowa zarządzana przez powiat i objazd przez nich wytyczony do Wójta z Osiecznicy i dróg gminnych, którymi zarządza?

To powiedz co ma Powiat Bolesławiec do drogi gminnej w Łozach która jest własnością Gminy Żagań i tamtędy prowadzi obiazd,Powiat buduje 2 mosty i kilkanaście kilometrów drogi od węzła autostradowego do Rudawicy.Za bagatela 26 milionów zł.
~~PERON NR 7 niezalogowany
6 lutego 2017r. o 18:05
~~PERONOWY napisał(a): PERON NR7. Takie spostrzezenie. Widze jestes kolejnym, ktory nie odnalazl sensu calej sytuacji postu P. Barbary. Z calego wywodu wybrales jedno zdanie, chyba najmniej wazne w calym poscie:-) Wojt przesunie Cie chyba za obrone na peron nr6, a jak sie postarasz jeszcze to moze nawet na peron nr5.

Spokojna Twoja rozczochrana :) Akurat od 16 lat szczęśliwie prowadzę własną firmę a więc co najwyżej to ja mogę kogoś przestawić np. na PERON NR 13...A posta Barbary - przeczytałem całego i jeśli jest argumentacja, że nie ma sensu prostowanie zakrętów, tak samo mogę powiedzieć po co komu było budować drogę z Osieczowa do Bolesławca (przez tego niedobrego Nalazka i to za gminną kasę !). Przecież przez Kliczków też jest dobra droga....To co dla mieszkańca Tomisławia może wydawać się bez sensu to dla mieszkańca np. Osiecznicy jest jak najbardziej pożądane. A więc takimi argumentami to się możemy przerzucać do końca lutego..........
~~ niezalogowany
6 lutego 2017r. o 18:29
~~Marcin napisał(a): avatar~~
Rodzice, którzy nie zgadzają się z decyzją Wójta, powinni założyć szkołę społeczną.

Spolecznie to wlasnie wchodzisz bez mydla wojtowi I radnym. Chyba,ze nie spolecznie I masz z tego korzysci...

Rodzice mogą przejąć prowadzenie szkoły.
~~goş niezalogowany
6 lutego 2017r. o 18:50
W Osiecznicy w 1 klasie jest 17 uczniów jest 1a i 1b a nie 4
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza