Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 8:29
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Sprawa dla prokuratora ,to rani moje katolickie uczucia religijne.

https://twitter.com/sonnia1310/status/1517300192915169282/photo/1

To nie mój wpis. Jakby co.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 8:37
no jak to?...nie kojarzysz?
a ja myślałem że jesteś oblatany w tych sprawach...
chociaż z drugiej strony się nie dziwię ...praktycznie nigdzie nie odniosłeś się do faktów historycznych a zawsze skupiasz się na tym by pisać ogólnie to czym nakazuje ci się kierować doktrynalny Kościół ...

wiesz coś o czymś takim jak Księga Kapłańska?...Księga Wyjścia?
tam znajdziesz odpowiednie zapisy na ten temat...
piszę ci o tym bo to widzisz...czytam różne źródła ...;D

czytam ,szukam czegoś nowego ,szukam sprzeczności ...
czytam o różnych ''bogach'' i dlatego wiem jak wiele jest zapożyczeń z innych kultur czy religii by dopasować do tej jednej którą ty uważasz za jedynie słuszną ...

mam ci sprecyzować ?...podać odnośniki?
22 kwietnia 2022r. o 10:57
~~Horus napisał(a):

czytam ,szukam czegoś nowego ,szukam sprzeczności ...
czytam o różnych ''bogach'' i dlatego wiem jak wiele jest zapożyczeń z innych kultur czy religii by dopasować do tej jednej którą ty uważasz za jedynie słuszną ...

Jest jeden Bóg. Bóg który wiele razy objawiał się ludziom. Ty mówisz o zapożyczeniach. A to są tylko reminiscencje objawień naszego Boga w zapisach dotyczących innych kultur. A że ludzie obudowali to innymi religiami? Taka już natura człowieka, że lubi tworzyć swoich bożków.
~~Smolisty Krwawnik niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 11:14
" Kościół zawsze dąży do tego , by inni się poprawili.Nie byłoby to złe, gdyby sam się trochę poprawił, by dać przykład "
Drogowskaz nie idzie w kierunku, który wskazuje .
~~Gość niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 11:36
Dlaczego ludy pierwotne nie wierzyły w Jezusa i Trójcę Świętą?
22 kwietnia 2022r. o 12:21
Nie miały proroków, a co za tym idzie i Bilblii
22 kwietnia 2022r. o 12:22
One nawet w Boga nie wierzyły.
~~Brunatnopopielaty Łubinnik niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 14:26
ten portal strasznie pro katolicki
albo udzielający się
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza