~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Horus, na spacerach z pieskiem uśmiechasz się do wszystkich, ufasz i opowiadasz. W Internecie wstępuje w ciebie szatan i atakuje. Przemyśl swoją dwulicowość !
poważnie?...no to napisz co mówię na tych spacerach i gdzie moja ''dwulicowość''?
to może być interesujące ...;D
tak...w gruncie rzeczy ufam ludziom ale mówię tylko to co mogę powiedzieć...
a że uśmiecham się do ludzi ?...co w tym dziwnego?
~~Hans napisał(a): Pytam nie ze złośliwości a z chęci poznania prawdy. Ciekawe przy którym nadajniku logował się wówczas twój telefon - lokalizacja .
~~Horus napisał(a): Niestety, ktoś kiedyś napisał twoje dane w necie i przestałeś być osoba anonimową. Wypisując swoje racje w necie powinieneś mieć odwagę powielać je w realu bo inaczej stajesz się mało wiarygodny. Zdrówka życzę. Pamiętaj, Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. Żyj zgodnie z przykazaniami a będzie Ci dane !
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Pytam nie ze złośliwości a z chęci poznania prawdy. Ciekawe przy którym nadajniku logował się wówczas twój telefon - lokalizacja .
nie podejrzewam cię o złośliwość ale na obecną chwilę z oczywistych względów które powinieneś rozumieć nic na ten temat nie napiszę ...
cis czy jak ci tam...
wyjaśnij o co chodzi ...
co mówię a co piszę?...gdzie rozbieżności ?
pisz ...jak nie dzisiaj to jutro poczytam ...
dzisiaj miałem zabiegany dzień i wolę teraz poodpoczywać ...