Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Czerwonopomarańczowy Suchodrzew niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 17:27
;D no to cztery ''zyle'' poszło ...do diabła...;D
czekam na całość...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Atramentowa Truskawka niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 18:02
Janusz ,jak Ty to przebolejesz
~~Perłowy Rozwar niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 18:13
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Aaaaaa te sprawy.
No to nie moje klimaty.

Właśnie,on tylko "po bożemu"
21 sierpnia 2023r. o 21:58
~~Atramentowa Truskawka napisał(a): Janusz ,jak Ty to przebolejesz

no właśnie nie wiem...;D
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 5:52
~~Perłowy Rozwar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Aaaaaa te sprawy.
No to nie moje klimaty.

Właśnie,on tylko "po bożemu"

Czy na prawdę uważasz, że sposób w jaki ktoś uprawia seks nadaje się na publiczną debatę? Nie czujesz żadnego dyskomfortu wypisując takie rzeczy?
22 sierpnia 2023r. o 6:01
tak?...a ty nie czujesz dyskomfortu kiedy twoi sukienkowi nie mają żadnych oporów z kim i w jaki sposób uprawiają seks a ty ich bronisz?
aha...ty o tym nic nie wiesz...tak jak o paetzu i wesołowskim...;D
o Gabarainie też nie słyszałeś i nic nie wiesz ...tak jak Stachu ...;D
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 6:43
~~Czerwonopomarańczowy Suchodrzew napisał(a): tak?...a ty nie czujesz dyskomfortu kiedy twoi sukienkowi nie mają żadnych oporów z kim i w jaki sposób uprawiają seks a ty ich bronisz?
aha...ty o tym nic nie wiesz...tak jak o paetzu i wesołowskim...;D
o Gabarainie też nie słyszałeś i nic nie wiesz ...tak jak Stachu ...;D

Ciebie w Kościele interesują tylko brudy, jakie także i w nim się zdarzają. Nie są one jednak zawarte ani w doktrynie wiary, ani w prawie kościelnym. Mnie pochlaniają zupełnie inne tematy. Jeśli na prawdę tak interesujesz się krzywdą dzieci, obejrzyj film "Bagno". Link niedawno ktoś tu wrzucił.
A dyskomfort, oczywiście że czuję, za każdym razem, gdy slyszé, że ktoś skrzywdził dziecko. I nie tylko wtedy, kiedy zrobił to ktoś związany z Kościołem. Tobie zdaje się, że krzywdą dzieci jest obojętna, gdy nie jest powiązana z jakimś księdzem. Obejrzyj ten film.
22 sierpnia 2023r. o 6:56
poważnie?...namawiasz mnie do oglądania jakiegoś filmu a kiedy tobie się podaje fakty ty rżniesz tu głupa jak ostatnia ''niemota'' nie potrafiąca odszukać czegoś w wyszukiwarce...;D
tak boli cię krzywda dzieci?
no to skomentuj ostatni ruch tego oszusta czarnka...
wysłał pisma do wydawców podręczników szkolnych by ci usunęli z nich numer telefonu który może im ratować życie...

słyszałeś o tym ?...czytałeś ?
pogadaj przy okazji o tym ze swoim ''bogiem''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy