~~bzyk napisał(a): Rudawy Rącznik to wylogowany Jasiu?
No i wszystko jasne :0
Jasiu, ty masz jakiś poważny problem. Martwię się o ciebie. Stary już jesteś, prawie jak ja, a prostych spraw dalej pojąć nie możesz? Martwię się, bo możesz do końca swoich dni nie pojąć, co jest ważne, a co jest internetowym śmieciem i internetowym fucktem. Ty masz życie w realu czy tylko tutaj możesz "pogadać"?
Dobrej nocy :)
i ty jakiś ''bzyku'' szukasz u mnie jakiegoś ''problemu''? ;D ...jeszcze piszesz że martwisz się o mnie? :D
ty który jak widzę masz poważny problem sam ze sobą?
bo czym jak nie problemem jest brak sensownej odpowiedzi na to co ci napisałem?
to jest właśnie twój problem że i ty i twój koleżka ''po sutannie'' niejaki ''tytoń'' brniecie w takich chwilach w jakieś ''nonsensy-bezsensy'' by tylko uniknąć kłopotliwej odpowiedzi ...
ale w czym razem ze swoim koleżką tu przodujecie to jakieś bliżej niesprecyzowane ,nieudolne próby jak w to określacie ''prostych spraw'' ...
jakich?...sami nie wiecie...;D ...stąd właśnie takie jak wyżej zachowanie...
piszecie jak jeden tak i drugi praktycznie to samo ,takim samym ''językiem'' co rodzi uzasadnione podejrzenie że jesteście tu taką ''dwójką świętą''
myślę że idealnie do was by pasowała pisząca tu kiedyś (który to z was? ;D ) niejaka ''miss wiedzy i uczuć'' ...;D
który to z was dawny ''alter ego''? ;D ...on tu kiedyś przejawiał identyczne zachowania i chęci ''nauczania''
wspominam go tu teraz bo to właśnie on pisał o ''internetowych śmieciach'' ...
i też tak jak ty jakiś ''bzyku'' nigdy nie odpowiadał na pytania ...
więc o czym ty sam chcesz tu ''pogadać'' jak sam zdajesz sobie sprawę że nie możesz ,że nie potrafisz?