~~Jasnoczerwona Brzoza napisał(a): No pewnie że prawie wygrała :) Mówiłem dajcie innego kandydata, np tego z Wykrot. To już dawno byśmy mieli nowego burmistrza.
Tu trzeba kogoś z pomysłem na rządzenie, kogoś kogo obchodzą ludzie, zniszczoną trawą i zarośniętymi znakami wyborów się nie wygra.... ludzie nie są głupi.
Radni jak to radni, zaraz rozejdą się po innych ugrupowaniach i tyle z większości będzie, wystarczy jedna osoba.... tak jest w 99% i Nowogrodziec nie będzie wyjątkiem.
~~Modra Kalmia napisał(a):~~Jasnoczerwona Brzoza napisał(a): No pewnie że prawie wygrała :) Mówiłem dajcie innego kandydata, np tego z Wykrot. To już dawno byśmy mieli nowego burmistrza.
Tu trzeba kogoś z pomysłem na rządzenie, kogoś kogo obchodzą ludzie, zniszczoną trawą i zarośniętymi znakami wyborów się nie wygra.... ludzie nie są głupi.
Radni jak to radni, zaraz rozejdą się po innych ugrupowaniach i tyle z większości będzie, wystarczy jedna osoba.... tak jest w 99% i Nowogrodziec nie będzie wyjątkiem.
Jeżeli Relich przekupi radnych to będziemy zmuszeni zorganizować REFERENDUM i odwołać burmistrza .
~~Modra Kalmia napisał(a):~~Jasnoczerwona Brzoza napisał(a): No pewnie że prawie wygrała :) Mówiłem dajcie innego kandydata, np tego z Wykrot. To już dawno byśmy mieli nowego burmistrza.
Jeżeli Relich przekupi radnych to będziemy zmuszeni zorganizować REFERENDUM i odwołać burmistrza .
~~Złotożółty Narcyz napisał(a):~~Modra Kalmia napisał(a):~~Jasnoczerwona Brzoza napisał(a): No pewnie że prawie wygrała :) Mówiłem dajcie innego kandydata, np tego z Wykrot. To już dawno byśmy mieli nowego burmistrza.
A jeśli zolennicy burmistrza zorganizują kontrreferendum, to co z tym zrobicie?
:-P
~Szarobrunatna Hakonechloa napisał(a): To co się dzieje w gminie to jest chore.
Jakie referendum?
Mieszkańcy wybrali burmistrza a ktoś inny będzie podważał Nasze zdanie dla własnych ambicji.
Zróbcie to referendum i wszystko obróci się przeciwko Wam.
Zapamiętaj kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.
~~Bakłażanowa Psianka napisał(a):~~Złotożółty Narcyz napisał(a):~~Modra Kalmia napisał(a):~~Jasnoczerwona Brzoza napisał(a): No pewnie że prawie wygrała :) Mówiłem dajcie innego kandydata, np tego z Wykrot. To już dawno byśmy mieli nowego burmistrza.
My - czyli kto...? Bojownicy o olwolność i demokrację?
A jeśli zolennicy burmistrza zorganizują kontrreferendum, to co z tym zrobicie?
:-P
Jeśli zorganizują kontrreferendum to się pogrążą bo podniosą frekwencję ,z tego co pamiętam to jak było poprzednie referendum to Relich latał po Gminie i namawiał żeby nie uczestniczyćw Referendum i faktycznie zabrakło niecałe 300 głosów ,obecnie żeby referendum było wiążące wystarczy 1680 głosów .A tyle jesteśmy w stanie zebrać .