Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 marca 2021r. o 20:03
M21W2 napisał(a):
Parafrazując Zagłobę Januszku ;

Jam ci to wszystko uczynił - jam ci .Dopisane 23.03.2021r. o godz. 18:43:Piotrek nie wiesz że hipokryci tak mają , obecnie rządzi Kaczyński i Morawiecki podpisuje ustawy Duda , całe zło to ich wina .
Rządził Mazowiecki i Balcerowicz podpisywał ustawy Jaruzelski moja i Solidarności wina .
Zapominają o Bieleckim , Suchockiej , Oleksym , Millerze , Buzku , Lewandowskim i o tych co podpisywali ustawy sejmowe dwaj nędzni "prezydenci " Bolek Wałęsa i chory na chorobę filipińską Olo Kwaśniewski .

Amen Lucjanie :) Dzięki , że przypomniałeś :) Ale powiedz mi , czytałeś Doktrynę szoku Naomi Klein , ... jeślli nie , to prosi cham i prostak ... przeczytaj i nie daj się zaszczepić , Ty plantatorze :D

Wierzę w Twe dobre intencje Lucjanie ... proszę Cię , nie daj się zabić :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
23 marca 2021r. o 20:23
Horus napisał(a): pewien to ty bądź że każde twoje łgarstwo tu obalę i padniesz jak mit o ''s'' ...;D

nie masz bladego pojęcia o książkach a tylko to że podałem ci nazwisko Paczkowskiego skłoniło cię do sprawdzenia kim jest...

kiedy wkleiłem to...

''Gdyby ludziom pierwszej Solidarności, strajkującym w Stoczni Gdańskiej lub gdzie indziej, ktoś mówił, że celem Solidarności będzie zwracanie pałaców, kamienic czy placów, zostałby uznany za prowokatora nasłanego przez Służbę Bezpieczeństwa. Okazało się, że rację mieli prowokatorzy. Zwyciężyła „chytrość rozumu historycznego” czy zwykła chytrość? Tak czy inaczej, ludzie pierwszej Solidarności zostali wystawieni do wiatru, do czego wstyd im się przyznać.''

sprawa cię przerosła i nawet kmiotku nie sprostowałeś tego że błędnie podałem autora...

no bo skąd mogłeś wiedzieć ?...;D

Janusz przestań robić z siebie błazna , wiesz że Paczkowski pracował w IPN , pewnie nie .
Zachowujesz się jak smarkacz , Paczkowski napisał kilka książek , kilka książek o Solidarności do 1989 i o przemianach po 1989 .
Czytałem wiele jego publikacji z czasów jego pracy w IPN .
Już Ciebie pytałem , ile jeszcze śmieci z Twojej głowy wysypiesz na forum .

~~Płowobrunatny Jastrzębiec niezalogowany
23 marca 2021r. o 20:32
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): Kto mi wytłumaczy dlaczego pełowcy hejtują Roberta Lewandowskiego, bo przyjął wyróżnienie od Polskiego a nie Niemieckiego Prezydenta?

Od pisowskiego prezydenta .
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
23 marca 2021r. o 20:37
A pełowcy mają swojego prezydenta?

Ogłosili kto nim jest?
22258
#Horus nieaktywny
23 marca 2021r. o 20:38
a więc jakie publikacje czytałeś ?

odnalazłeś coś o nim w tym co podesłałem?

co ty mi tu próbujesz udowadniać kmiotku ?
będąc w centrum solidarności kupiłem sobie tam dwie książki w tym jedną właśnie Paczkowskiego...
przeczytałem i oddałem bliskiemu koledze który nawiasem mówiąc pracował i był bliski ruchowi ''s'' właśnie w Wizowie...

a ty taki '' opozycjonista'' i pisałeś że nawet nie byłeś w tzw. ''kolebce'' tego ruchu...hahaha

jesteś zwykłym propagandzistą który w sumie niewiele wie...

napisz tu jaki fragment tego słynnego ''wałęsowskiego płotu'' jest umieszczony dosyć blisko fragmentu równie ważnego historycznie obiektu?

no?
jeśli więc nie możesz gdzieś tam bywać to przynajmniej więcej czytaj różnych źródeł bo przypominasz mi osła z klapkami na oczach...;D
23 marca 2021r. o 20:45
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): A pełowcy mają swojego prezydenta?

Ogłosili kto nim jest?

Na pewno nie Duda .
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
23 marca 2021r. o 20:55
Ale Polak ...... tak?

Chodzi mi czy urodzony w Polsce?
23 marca 2021r. o 21:01
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): Ale Polak ...... tak?

Chodzi mi czy urodzony w Polsce?

A gdzie się urodzili rodzice Agaty ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.