Horus napisał(a): a więc jakie publikacje czytałeś ?
odnalazłeś coś o nim w tym co podesłałem?
co ty mi tu próbujesz udowadniać kmiotku ?
będąc w centrum solidarności kupiłem sobie tam dwie książki w tym jedną właśnie Paczkowskiego...
przeczytałem i oddałem bliskiemu koledze który nawiasem mówiąc pracował i był bliski ruchowi ''s'' właśnie w Wizowie...
a ty taki '' opozycjonista'' i pisałeś że nawet nie byłeś w tzw. ''kolebce'' tego ruchu...hahaha
jesteś zwykłym propagandzistą który w sumie niewiele wie...
napisz tu jaki fragment tego słynnego ''wałęsowskiego płotu'' jest umieszczony dosyć blisko fragmentu równie ważnego historycznie obiektu?
no?
jeśli więc nie możesz gdzieś tam bywać to przynajmniej więcej czytaj różnych źródeł bo przypominasz mi osła z klapkami na oczach...;D
Janusz co tu konkretnego napisałeś , jakieś ogólniki , jakie to ma znaczenie gdzie ja byłem , nie interesuje mnie gdzie Ty byłeś lub będziesz to Twoje życie , nie jestem Tobą żeby jak Ty w każdym poście włazić w moje razem z buciorami .
U skorna widzisz brudne okna , nazywasz jego magistrem słupołazem , piszesz o jego sprawach damsko -męskich , nie wspomnę co piszesz o sprawach rodzinnych Piotrka .
Od nas dostajesz w rewanżu to na co w pełni sobie zapracowałeś .
Mnie nie przeszkadza że Twój życiorys z okresu walki o wolność i demokrację to puste niezapisane karty , Tobie jak widzę solą w oku jest to że ja w minimalnym stopniu ale coś na tych kartach mam .
Fragment który zacytowałeś z Paczkowskiego w pełni jest zgodny z moją oceną , Solidarność nie była przygotowana do obrad okrągłego stołu , skłócona wewnętrznie dała się ograć komunistom którzy za zbrodnie na własnym narodzie nie ponieśli żadnej kary .
Wracam do filmu a ty pluj dalej .