Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Jurek niezalogowany
9 listopada 2024r. o 11:32

~~Jasio niezalogowany
18 min. temu
Grzesiu z frajerami nie gada.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
13 min. temu
Kiedyś z nim pogadałem sobie o członku klanu Z i nie wystawił co ciekawe pochlebnej opinii . Dlaczego ?

Jesteś na tyle odważny by skonfrontować to z Grzesiem …..??
Bo coś mi się wydaje że kitę podwiniesz …!!
~~Jasiu niezalogowany
9 listopada 2024r. o 14:08
Kiedy ja z Grzesiem śmigaliśmy do Meksyku mieliśmy jeszcze długie włosy a ty chodziłeś złom zbierać.
~~Kawowy Rozmaryn niezalogowany
9 listopada 2024r. o 14:17
~~Jasiu napisał(a): Kiedy ja z Grzesiem śmigaliśmy do Meksyku mieliśmy jeszcze długie włosy a ty chodziłeś złom zbierać.

Prawdę prawisz , zbierałem złom , odstawiłem do GSU , kasiorkę w karman i do Meksyku , żytko z kłoskiem i schabowego , a ty Vistulę i śledzik …
Jerzy miał zawsze kasę , zapytaj Grzesia jak był goszczony u Jurka w Hamburgu , cienki Bolku ,
z tymi długimi włosami trochę w ogrodnika się zabawiasz , Grzesiu jaką ma ksywę od lat ….?
~~Biały bór niezalogowany
9 listopada 2024r. o 14:41
„Jełop" nieznanego autora.”

Gdzieś na poddaszu uwiędłe kwiaty
W fotelu siedzi jełop wąsaty
A zegar tyka, bo czas umyka
Po każdym stuku w klawiaturę jełop zanika
I co tak siedzisz knurze opasły?
Twojej nadziei gwiazdy już zgasły
Knurze opasły
A jełop jęczy, stęka i sarka
Nie wie, że grób mu kopie koparka
A na tym grobie, kamień niech stanie
A na kamieniu poety wołanie
"Tu leży jełop mój przyjacielu,
który przepierdział życie w fotelu"
Stukając ciągle w tą klawiaturę
Został nasz jełop po prostu knurem ….
~~Taka jego gimbaza niezalogowany
9 listopada 2024r. o 23:27
~~Kawowy Rozmaryn napisał(a):
~~Jasio niezalogowany
6 godz. 28 min. temu
tak sobie siedzę teraz i mam jeden wniosek...
Jureczka jak widzę niezwykle łatwo ''wkręcić'' i zrobić z niego pajaca...;D
myślę nawet że byle ''gimbaza '' by nie miała z tym problemu ....
i nawet tutaj musisz podkreślić jak to ty jesteś gościnny...mania wielkości? ;D

Pajaca to z siebie zrobiłeś wypisując dyrdymały ,
teraz z braku odpowiedzi , manipulujesz …!!
Czy gościnność wyniesioną z domu , można nazwać
mania wielkości ….??
Inteligentny zrozumie , prostak będzie uważał za manię manię wielkości ….

Jasiek nie zaprasza do swojej chaty bo ma nie posprzątane a i jego dama nie lubi jak obcy po poddaszu się szwendają. Gości przyjmuje przy ławeczce na fajeczce,
~~Atramentowy Platan niezalogowany
9 listopada 2024r. o 23:32
pajac i naiwniak z ciebie...
wkręcono tu ciebie jak ''małego Kaziuka''...;D
a teraz szukasz odpowiedzi? jakiej ?...od kogo?
a teraz nie potrafisz iść spokojnie spać bez szukania zaczepki...

pamiętam twoje ''popisy'' z przekazami 100 euro...pamiętam ''oferty '' biegów ...za 100 euro...
a teraz pieprzysz coś o ''gościnności'' dla kolejnego popisu...
ty naprawdę nie widzisz jakie bije z twoich wypowiedzi prostactwo?
tak ...to mania wielkości...
to coś co zapewne jest twoim demonem z dzieciństwa....być może byłeś pomijany ,być może musiałeś nosić buty po starszym bracie i wydzierać do końca po nim koszule...
dzisiaj coś tam mając masz nieodpartą potrzebę chwalenia się tym ''całemu światu''...musisz sam się dowartościować przynajmniej przed samym sobą bo nie wszystkich na to złapiesz...;D

i stąd też jest to że boli cię że ja miałem wszystko co chciałem bez walki jakie ty musiałeś zapewne toczyć z otaczającym cię światem...
zastanów się ...z kim ty tu piszesz?...z nikim oprócz mnie i wracasz jak bumerang...jak wrzód na dupie...;D
a to już jest mania ...prześladowcza obsesyjna która zaczyna się ocierać o chorobę dwubiegunową ...

jak kiedyś to zrozumiesz a nie jesteś już też młodzieniaszkiem więc możesz nie zdążyć ;D może uda ci się coś w sobie zmienić...
a teraz idź spać i ...spróbuj nie myśleć o mnie...
potrafisz? ;D
~~Kawowy Rozmaryn niezalogowany
10 listopada 2024r. o 0:04
~~Atramentowy Platan napisał(a): pajac i naiwniak z ciebie...
wkręcono tu ciebie jak ''małego Kaziuka''...;D
a teraz szukasz odpowiedzi? jakiej ?...od kogo?
a teraz nie potrafisz iść spokojnie spać bez szukania zaczepki...

pamiętam twoje ''popisy'' z przekazami 100 euro...pamiętam ''oferty '' biegów ...za 100 euro...
a teraz pieprzysz coś o ''gościnności'' dla kolejnego popisu...
ty naprawdę nie widzisz jakie bije z twoich wypowiedzi prostactwo?
tak ...to mania wielkości...
to coś co zapewne jest twoim demonem z dzieciństwa....być może byłeś pomijany ,być może musiałeś nosić buty po starszym bracie i wydzierać do końca po nim koszule...
dzisiaj coś tam mając masz nieodpartą potrzebę chwalenia się tym ''całemu światu''...musisz sam się dowartościować przynajmniej przed samym sobą bo nie wszystkich na to złapiesz...;D

i stąd też jest to że boli cię że ja miałem wszystko co chciałem bez walki jakie ty musiałeś zapewne toczyć z otaczającym cię światem...
zastanów się ...z kim ty tu piszesz?...z nikim oprócz mnie i wracasz jak bumerang...jak wrzód na dupie...;D
a to już jest mania ...prześladowcza obsesyjna która zaczyna się ocierać o chorobę dwubiegunową ...

jak kiedyś to zrozumiesz a nie jesteś już też młodzieniaszkiem więc możesz nie zdążyć ;D może uda ci się coś w sobie zmienić...
potrafisz? ;D

A kogo ty obchodzisz jadą z tobą jak z pelikanem ,,
I komu muszę udowadniać..?
Śmieszny Jasiu się rozochocił ,
poczytaj Czytelniku kapuściany swoje wpisy , za każdym razem w kłótni pisemnej , wspominasz mnie osobiście,
a teraz płaczesz że zaczepiany jesteś …
Tyle razy pisałem nie zaczepiaj , nie będziesz zaczepiany …
Jesteś kozakiem podejmij walkę …
Tylko jaki z ciebie mężczyzna…???
Prostactwo masz wpisane w metrykę urodzenia …

Zastosowana autokorekta

~~Nie do wiary jaki on stary niezalogowany
10 listopada 2024r. o 0:08
~~Atramentowy Platan napisał(a):

potrafisz? ;D

No proszę jaki miliarder się objawił. Kim ty jesteś dziadu ? Co ty miałeś i masz ? Spadłeś z rusztowania i poprzewracało ci się w łepku. Gracz z STS , palacz skrętów to twoja rola w marnym życiu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.