~~Jasiu napisał(a): Kiedy ja z Grzesiem śmigaliśmy do Meksyku mieliśmy jeszcze długie włosy a ty chodziłeś złom zbierać.
~~Kawowy Rozmaryn napisał(a):
~~Jasio niezalogowany
6 godz. 28 min. temu
tak sobie siedzę teraz i mam jeden wniosek...
Jureczka jak widzę niezwykle łatwo ''wkręcić'' i zrobić z niego pajaca...;D
myślę nawet że byle ''gimbaza '' by nie miała z tym problemu ....
i nawet tutaj musisz podkreślić jak to ty jesteś gościnny...mania wielkości? ;D
Pajaca to z siebie zrobiłeś wypisując dyrdymały ,
teraz z braku odpowiedzi , manipulujesz …!!
Czy gościnność wyniesioną z domu , można nazwać
mania wielkości ….??
Inteligentny zrozumie , prostak będzie uważał za manię manię wielkości ….
~~Atramentowy Platan napisał(a): pajac i naiwniak z ciebie...
wkręcono tu ciebie jak ''małego Kaziuka''...;D
a teraz szukasz odpowiedzi? jakiej ?...od kogo?
a teraz nie potrafisz iść spokojnie spać bez szukania zaczepki...
pamiętam twoje ''popisy'' z przekazami 100 euro...pamiętam ''oferty '' biegów ...za 100 euro...
a teraz pieprzysz coś o ''gościnności'' dla kolejnego popisu...
ty naprawdę nie widzisz jakie bije z twoich wypowiedzi prostactwo?
tak ...to mania wielkości...
to coś co zapewne jest twoim demonem z dzieciństwa....być może byłeś pomijany ,być może musiałeś nosić buty po starszym bracie i wydzierać do końca po nim koszule...
dzisiaj coś tam mając masz nieodpartą potrzebę chwalenia się tym ''całemu światu''...musisz sam się dowartościować przynajmniej przed samym sobą bo nie wszystkich na to złapiesz...;D
i stąd też jest to że boli cię że ja miałem wszystko co chciałem bez walki jakie ty musiałeś zapewne toczyć z otaczającym cię światem...
zastanów się ...z kim ty tu piszesz?...z nikim oprócz mnie i wracasz jak bumerang...jak wrzód na dupie...;D
a to już jest mania ...prześladowcza obsesyjna która zaczyna się ocierać o chorobę dwubiegunową ...
jak kiedyś to zrozumiesz a nie jesteś już też młodzieniaszkiem więc możesz nie zdążyć ;D może uda ci się coś w sobie zmienić...
a teraz idź spać i ...spróbuj nie myśleć o mnie...
potrafisz? ;D
Zastosowana autokorekta
~~Atramentowy Platan napisał(a):
i stąd też jest to że boli cię że ja miałem wszystko co chciałem bez walki jakie ty musiałeś zapewne toczyć z otaczającym cię światem...
zastanów się ...z kim ty tu piszesz?...z nikim oprócz mnie i wracasz jak bumerang...jak wrzód na dupie...;D
a to już jest mania ...prześladowcza obsesyjna która zaczyna się ocierać o chorobę dwubiegunową ...
jak kiedyś to zrozumiesz a nie jesteś już też młodzieniaszkiem więc możesz nie zdążyć ;D może uda ci się coś w sobie zmienić...
a teraz idź spać i ...spróbuj nie myśleć o mnie...
potrafisz? ;D