M21W2 napisał(a):
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:11: " Papryka " odezwij się , odpowiem na twoje pytania .Dopisane 04.12.2024r. o godz. 18:57:Czas na Republikę , " Maciejka " i " Papryka " na rybach , łowią karpia na święta . Udanych połowów .
~~Lucjan napisał(a): ,,bezy przerwy dopisane'' to nie dam radę.
Janusz , na boga , fason trzym.
~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a): Lucuś, ja tylko wrzuciłem notkę z ES, o tobie, a o Tadku szefie Solidarności na Wizowie ktoś inny pisał, piszesz że, kumuchy z Tuskiem powrócili :)też chlejesz te wina Tuska jak młot kowalski? ale już Ci komuchy w PISdzie nie przeszkadzały?Tow.Jasiński, Łopiński, prokurator Stanu Wojennego Piotrowicz, sędzia Kryże który w latach 70-tych skazywał opozycjonistów i inni czerwone łajzy z PIS :) o czerwonym kapralu ST już nie wspomnę :) jak to ciągnie swego do swoich :) Lucuś, tyle razy Cię pytałem, wykopałeś tą czerwoną książeczkę pamiątkę z wojska? :)
~~Nie chcem ale muszem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a): Lucuś, ja tylko wrzuciłem notkę z ES, o tobie, a o Tadku szefie Solidarności na Wizowie ktoś inny pisał, piszesz że, kumuchy z Tuskiem powrócili :)też chlejesz te wina Tuska jak młot kowalski? ale już Ci komuchy w PISdzie nie przeszkadzały?Tow.Jasiński, Łopiński, prokurator Stanu Wojennego Piotrowicz, sędzia Kryże który w latach 70-tych skazywał opozycjonistów i inni czerwone łajzy z PIS :) o czerwonym kapralu ST już nie wspomnę :) jak to ciągnie swego do swoich :) Lucuś, tyle razy Cię pytałem, wykopałeś tą czerwoną książeczkę pamiątkę z wojska? :)
Muszę przyznać racje temu z poddasza. Smutno mi ale , nic nie poradzę.