Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Zielonkawobłękitny Tojeść niezalogowany
23 sierpnia 2020r. o 12:48
"Jest jednak pewne "ale" - charakterystyczne dla wszystkich wystąpień było to, że żaden z przemawiających ani jednym słowem nie wspomniał, że przed 40 laty to Lech Wałęsa stanął na czele strajków, doprowadził do powstania związku i został jego pierwszym przewodniczącym. Pierwszego demokratycznie wybranego Prezydenta RP po 1989 roku nie wspomniał nikt. "
Łał i on to w pojedynkę zrobił? Szok, ciekawe co na to Bolek?

A tak na serio kiedy przywdziejecie barwy platformy oraz tęczowe? Już chyba czas wyjść z cienia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonkawobłękitny Tojeść niezalogowany
23 sierpnia 2020r. o 12:54
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):
~Złotawa Irga napisał(a): Wystarczy jak się słyszy, że Polskiej matce odebrano dwoje dzieci i oddano pod opiekę muzelmańskim rodziną. Inna kultura inne wychowanie i czy redaktorku to nie jest pomału kraj muzelmański

Muzułmanie wierzą w tego samego Boga, tylko innych proroków mają. Ale Bóg ten sam ;)Zmoderowano 22.08.2020 godz.19:36 - powód: korekta cytowania (moderator)

Bzdura, to samo mógłbyś napisać o Żydach a ani jedni ani drudzy nie wierzą w Jezusa Chrystusa - a bez niego nie ma chrześcijaństwa.
22258
#Horus nieaktywny
23 sierpnia 2020r. o 12:55
~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): "Jest jednak pewne "ale" - charakterystyczne dla wszystkich wystąpień było to, że żaden z przemawiających ani jednym słowem nie wspomniał, że przed 40 laty to Lech Wałęsa stanął na czele strajków, doprowadził do powstania związku i został jego pierwszym przewodniczącym. Pierwszego demokratycznie wybranego Prezydenta RP po 1989 roku nie wspomniał nikt. "
Łał i on to w pojedynkę zrobił? Szok, ciekawe co na to Bolek?

A tak na serio kiedy przywdziejecie barwy platformy oraz tęczowe? Już chyba czas wyjść z cienia

masz rację ...
ale szkoda mi czasu by się i w tym przypadku pokazać temu hipokrycie jakim jest oszołomem ...
można by tu wspomnieć jeszcze Panią Maślicką...
była cy nie?
jeśli była to dlaczego ani słowa o tym ...jeśli jej nie było to dlaczego?
przecież ponoś ona też miała jakiś wkład w te dawne zmiany?

czyżby pojawiła się jakaś ''niepoprawność polityczna'' czy to kolejny pokaz hipokryzji władz tego grajdoła?
~~Zielonkawobłękitna Lewizja niezalogowany
23 sierpnia 2020r. o 13:12
grajdoł to TY kmiocie
lecz się głombie
22258
#Horus nieaktywny
23 sierpnia 2020r. o 13:15
jestem kolejny w kolejce...
zaraz za tobą ...:]
~Oberżynowy Rumianek niezalogowany
23 sierpnia 2020r. o 13:17
Solidarni z pis_da.
~~Płowoszara Puszkinia niezalogowany
23 sierpnia 2020r. o 13:29
~~Popielaty Bieluń napisał(a):
Jurko61 napisał(a): Jeżeli pan podważa wypowiedź księdza na temat Niemiec i Muzułmanów
To może spotkajmy się jak odwiedzę moje rodzinne miasto Bolesławiec ,
Uzupełnię z pewnością luki niewiedzy pańskiej w tym temacie .
Mieszkając i żyjąc od ponad trzydziestu paru lat w Niemczech ,
Przypuszczam że jakąś tam wiedzę mam w tym temacie ,
Oraz podzielę się chętnie tym Rajem na ziemi Niemieckiej .

Z poważaniem brat M21

Gdyby nie te Niemcy to skończył byś w rynsztoku .

Razem z tobą , jesteś zbyt malutki i puściutki ,
Tam gdzie ty idziesz , ja stamtąd wracam .
~~Płowoszara Puszkinia niezalogowany
23 sierpnia 2020r. o 13:38
~~Płowoszara Puszkinia napisał(a):
~~Popielaty Bieluń napisał(a):
Jurko61 napisał(a): Jeżeli pan podważa wypowiedź księdza na temat Niemiec i Muzułmanów
To może spotkajmy się jak odwiedzę moje rodzinne miasto Bolesławiec ,
Uzupełnię z pewnością luki niewiedzy pańskiej w tym temacie .
Mieszkając i żyjąc od ponad trzydziestu paru lat w Niemczech ,
Przypuszczam że jakąś tam wiedzę mam w tym temacie ,
Oraz podzielę się chętnie tym Rajem na ziemi Niemieckiej .

Z poważaniem brat M21

Gdyby nie te Niemcy to skończył byś w rynsztoku .

Razem z tobą , jesteś zbyt malutki i puściutki ,
Tam gdzie ty idziesz , ja stamtąd wracam .

Ja swojej przeszłości się nie wstydzę , i dla myślących jestem w jakimś stopniu inspiracją , a dla głąba twego pokroju zawsze będę pan nikt ,
Lecz potrafię z tym bardzo dobrze żyć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.