Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jesteśmy w żółtej strefie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 października 2020r. o 13:44
Nie przesadzaj Lucjan :D Z całą pewnością Ciebie nie będę oskarżał ... jeszcze tego kielich zuzamen nie wypiliśmy :D Ale jeśli o żółtą chodzi , to bardziej podoba mi się
biało-czerwona :)

Myślę sobie Lucjanie , że System sam sobie strzelił w kolano tym koronaświrusem. Otóż okazuje się , kto ma tchórza w sercu i maseczkę na ryju ... Soyka kiedyś śpiewał

Prorok jakiś , czy co ... ? :D

Lucjanie , Twoje zdrowie piję . Dobrze mieć do czynienia z Inteligentnymi Facetami , bo z Głupią Papugą to tylko w sądzie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
12 października 2020r. o 15:13
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie przesadzaj Lucjan :D Z całą pewnością Ciebie nie będę oskarżał ... jeszcze tego kielich zuzamen nie wypiliśmy :D Ale jeśli o żółtą chodzi , to bardziej podoba mi się
biało-czerwona :)

Myślę sobie Lucjanie , że System sam sobie strzelił w kolano tym koronaświrusem. Otóż okazuje się , kto ma tchórza w sercu i maseczkę na ryju ... Soyka kiedyś śpiewał

Prorok jakiś , czy co ... ? :D

Piotrek ja zawsze uważam że większość ma rację , większość Polaków uważała komunizm za system zbrodniczy - byłem z nimi , większość robotników organizowała Wolne Związki , byłem z nimi , ok 90% nosi maseczki , jestem z nimi .

Przypomniałem sobie że w 1989 większość popierała Wałęsę i okrągły stół , byłem z nimi , Kornel Morawiecki i Solidarność Walcząca byli przeciw , to coś jak ty teraz .

Czas pokarze kto tym razem ma rację .

Lucjanie , Twoje zdrowie piję . Dobrze mieć do czynienia z Inteligentnymi Facetami , bo z Głupią Papugą to tylko w sądzie :D
~Szarawa Czereśnia niezalogowany
12 października 2020r. o 15:15
Oświadczenie jednego z członków niemieckiej komisji pozaparlamentarnej d/s pseudopandemii mówi bardzo dużo , będzie się działo .U nas chcą uciekać próbując uchwalić ustawę o braku odpowiedzialności za łamanie prawa w związku z pseudo pandemią tak czy inaczej latarnie w niedalekiej przyszłości pewnie będą słóżyć nie tylko do świecenia , drżyjcie medycy i sanepidowcy
https://www.bitchute.com/video/y69CT0xXDRIo/
14240
M21W2
12 października 2020r. o 15:54
~Szarawa Czereśnia napisał(a): Oświadczenie jednego z członków niemieckiej komisji pozaparlamentarnej d/s pseudopandemii mówi bardzo dużo , będzie się działo .U nas chcą uciekać próbując uchwalić ustawę o braku odpowiedzialności za łamanie prawa w związku z pseudo pandemią tak czy inaczej latarnie w niedalekiej przyszłości pewnie będą słóżyć nie tylko do świecenia , drżyjcie medycy i sanepidowcy
https://www.bitchute.com/video/y69CT0xXDRIo/

Grey Cherry, schlagen Sie Ihren Kopf, bevor Sie etwas schreiben .
~Kasztanowoczerwona Borówka niezalogowany
12 października 2020r. o 16:11
Żoliborski bonaparstku może wprowadź stan wojenny i klęski żywiołowej - już jest po wyborach a pis z niczym sobie nie radzi poza dewastacją, rujnowaniem, zadłużaniem, ośmieszaniem i paraliżem Polski
211
skorn
12 października 2020r. o 16:56
M21W2 napisał(a): Należy zachować spokój i kierować się zdrowym rozsądkiem .

1. Tydzien czy 2 tygodnie temu nosił pan maskę na świeżym powietrzu?
2. Dlaczego nie?

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 października 2020r. o 17:56
Lucjanie , Twój niemiecki powinien brzmieć tak :

Szlagen zi ire artc ode apoteker :D

Lucjanie , takich twardzieli jak Ty nie da się przestraszyć koronaświrusem . Gówniarzem byłem , kiedy Ty latałeś z przesłaniem i ulotkami.

Pozostań sobą ... proszę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
12 października 2020r. o 17:57
skorn napisał(a):
M21W2 napisał(a): Należy zachować spokój i kierować się zdrowym rozsądkiem .

1. Tydzien czy 2 tygodnie temu nosił pan maskę na świeżym powietrzu?
2. Dlaczego nie?

Skornie co proponują anty-cowidowcy - nic poza zaklinaniem rzeczywistości , na całym świecie ponad 90 % obywateli podporządkowuje się i nosi maseczki .
Uważam że mądrzejsi ode mnie podejmują decyzje i szukają rozwiązań jak zapobiec rozszerzaniu epidemii jakakolwiek ona by nie była .
Ja nie jestem w stanie pomóc to chociaż nie przeszkadzam .
Ciekawe jest uzasadnienie protestów Brauna , Rząd nie może dekretem nakazać noszenia maseczek jest to naruszenie prawa i Konstytucji .
Czyżby Braun to nowy Kijowski , tym razem Komitet Obrońców Prawa .
Jeden z Konfederacji zapytany jakie widzi rozwiązanie , powiedział że noszenie maseczek i inne obostrzenia powinien być przyjęte wyższym aktem jakim jest ustawa sejmowa której się podporządkuje i będzie nosił maseczkę .
Ty jak napisałeś nosisz bo nie chcesz mieć do czynienia z policją ,ja bo nie chcę przeszkadzać więc czym się różnimy ? .
Jaka jest różnica między tym że ktoś zakażony chuchnie Tobie w twarz na powietrzu czy pomieszczeniu zamkniętym ?.
Liczby nie kłamią , w szpitalach zaczyna brakować miejsc kozaczenie tu nic nie da .
Ciekawym wątkiem transmisji z protestu w Warszawie był wywiad z maszerującym obok Brauna człowiekiem który przedstawił się reporterowi że jest byłym nauczycielem biologii nie zna się na mikroorganizmach by za chwilę pouczać jak powinni postępować lekarze i jakie metody są najlepsze .
Wtórował jemu Braun zaprzeczając całkowicie istnieniu i zagrożeniom ze strony Covida .
Nie są to dla mnie autorytety i nie popieram takich działań .
Tydzień czy dwa temu sytuacja była całkowicie inna , Twoje pytanie w moim odczuciu jest bezsensowne .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza