PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~Chorąży napisał(a)
a pies latał dłużej... ogród też ma niczego sobie (łups... przechwalanie się)... ruchu mu nie brakuje ;))
~~ZABLOKOWANY napisał(a): ale pamiętam czasy kiedy admini zachęcali do rejestrowania się bo chyba jeszcze wtedy na czymś im zależało...
nie... wtedy ta opcja działała, a teraz może być z tym róznie ;))
ale z ciebie ''burżuj'' ;D ...ogród zapewne z grillem i wędzarnią...
ja kuwa nie mam nawet działki...nawet grządki z marchewką czy buraczkiem i po wszystko muszę jeździć po POLSKICH marketach...dzisiaj Kauf a jutro PROMOCJA w Lidlu na papierowe ręczniki ...cza będzie jechać...;D
ale to jutro więc wracając - opcja działała bo to byli inni ludzie... inni którzy tworzyli to forum...
sięgnij w wolnej chwili do archiwum...poczytaj tamte wypowiedzi i zauważ ile wtedy ludzi pisało tu będąc zarejestrowanymi i zalogowanymi...
dzisiaj jak widzisz takich jest kilku i co jest w pewnym sensie upadkiem portalu jest takich coraz mniej ...
zaraz zresztą zobaczysz dlaczego ...;D
(ciach ,ciach go sekatorem...;D )
~~ZABLOKOWANY napisał(a): ale z ciebie ''burżuj'' ;D ...ogród zapewne z grillem i wędzarnią...
~~ZABLOKOWANY napisał(a): co jest w pewnym sensie upadkiem portalu
~~Zielonkawobłękitny Rozwar napisał(a): wychodzę z " kabiny" i żyje......
PIS-PO-PRL napisał(a): żadnego... to było nawet urocze. jednym wpisem naprawiłeś 20 lat życia. Można?
można
:D
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): ale z ciebie ''burżuj'' ;D ...ogród zapewne z grillem i wędzarnią...
tak wiem... mieć wędzarnie to coś złego... ale tak... mam
zupełnie jak panm... może mnie z błotem nie zmieszasz
przepraszam
jutro ją wyburzę
;)
Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): co jest w pewnym sensie upadkiem portalu
ten portal nie upadł, on jest w "przebudowie" :D
przecież wiesz ;)
jak dla mnie to możesz mieć i basen...i lodowisko ...i lotnisko ...;D
nie wiem tylko co ci przeszkadza to że wspomniany J23 pracuje jako kierowca...ja też tak pracowałem ładnych kilka lat...
i nie uważam tych lat za stracone...
a kłamliwego grubasa nawet nie wspominaj...jak ci go brakuje to pisz sobie z nim kiedy się pojawi...;D
w ''przebudowie'' powiadasz?
przypomina mi to -''przez ostatnie osiem lat Polska i Polacy...'' ;D
PIS-PO-PRL napisał(a): a ty uważasz, że powinno siedzieć się w robocie 20 lat i zastanawiać się, czemu mi źle płacą?
on uważał to za słuszną strategię widać :D
jego problem...
choć jak widzimy, już kokosy na tym zarobił. Zmienny ten nasz żołnierz w poglądach :D