Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ZABLOKOWANY niezalogowany
31 marca 2023r. o 20:45
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chorąży napisał(a)

a pies latał dłużej... ogród też ma niczego sobie (łups... przechwalanie się)... ruchu mu nie brakuje ;))

~~ZABLOKOWANY napisał(a): ale pamiętam czasy kiedy admini zachęcali do rejestrowania się bo chyba jeszcze wtedy na czymś im zależało...
nie... wtedy ta opcja działała, a teraz może być z tym róznie ;))

ale z ciebie ''burżuj'' ;D ...ogród zapewne z grillem i wędzarnią...
ja kuwa nie mam nawet działki...nawet grządki z marchewką czy buraczkiem i po wszystko muszę jeździć po POLSKICH marketach...dzisiaj Kauf a jutro PROMOCJA w Lidlu na papierowe ręczniki ...cza będzie jechać...;D
ale to jutro więc wracając - opcja działała bo to byli inni ludzie... inni którzy tworzyli to forum...
sięgnij w wolnej chwili do archiwum...poczytaj tamte wypowiedzi i zauważ ile wtedy ludzi pisało tu będąc zarejestrowanymi i zalogowanymi...
dzisiaj jak widzisz takich jest kilku i co jest w pewnym sensie upadkiem portalu jest takich coraz mniej ...
zaraz zresztą zobaczysz dlaczego ...;D

(ciach ,ciach go sekatorem...;D )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
31 marca 2023r. o 21:00
~~ZABLOKOWANY napisał(a): ale z ciebie ''burżuj'' ;D ...ogród zapewne z grillem i wędzarnią...

tak wiem... mieć wędzarnie to coś złego... ale tak... mam
zupełnie jak panm... może mnie z błotem nie zmieszasz
przepraszam
jutro ją wyburzę
;)
~~ZABLOKOWANY napisał(a): co jest w pewnym sensie upadkiem portalu

ten portal nie upadł, on jest w "przebudowie" :D
przecież wiesz ;)

PIS=PO=PRL
~~Hebanowy Bluszczyk niezalogowany
31 marca 2023r. o 21:14
A tak swoją drogą to życie naraża Policjant, a nie żołnierz szczególnie taki co to w minionych latach służył i po 20 latach na emeryturę poszedł. No chyba że Irak, albo Afganistan zaliczył. 5300zł za 20 lat nic nie robienia toż to majątek. Pytałem kiedyś znajomego jak tam jest. CIĘŻKO - WYSIEDZIEĆ.
~~Hebanowy Bluszczyk niezalogowany
31 marca 2023r. o 21:16
~~Zielonkawobłękitny Rozwar napisał(a): wychodzę z " kabiny" i żyje......

A to nie wiadomo. Dzisiaj czytałem klepsydrę. Chłopak 38 lat. Też pewnie miał plany.
31 marca 2023r. o 21:17
vhgfuvytfn76nt07t0
~~J23 niezalogowany
31 marca 2023r. o 21:19
PIS-PO-PRL napisał(a): żadnego... to było nawet urocze. jednym wpisem naprawiłeś 20 lat życia. Można?
można
:D

Nie naprawiłem. Nadal uważam, że za narażanie życia za takie ochłapy to upokorzenie !!!!
31 marca 2023r. o 21:21
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): ale z ciebie ''burżuj'' ;D ...ogród zapewne z grillem i wędzarnią...

tak wiem... mieć wędzarnie to coś złego... ale tak... mam
zupełnie jak panm... może mnie z błotem nie zmieszasz
przepraszam
jutro ją wyburzę
;)
Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): co jest w pewnym sensie upadkiem portalu
ten portal nie upadł, on jest w "przebudowie" :D
przecież wiesz ;)

jak dla mnie to możesz mieć i basen...i lodowisko ...i lotnisko ...;D

nie wiem tylko co ci przeszkadza to że wspomniany J23 pracuje jako kierowca...ja też tak pracowałem ładnych kilka lat...
i nie uważam tych lat za stracone...
a kłamliwego grubasa nawet nie wspominaj...jak ci go brakuje to pisz sobie z nim kiedy się pojawi...;D

w ''przebudowie'' powiadasz?
przypomina mi to -''przez ostatnie osiem lat Polska i Polacy...'' ;D
~~J23 niezalogowany
31 marca 2023r. o 21:22
PIS-PO-PRL napisał(a): a ty uważasz, że powinno siedzieć się w robocie 20 lat i zastanawiać się, czemu mi źle płacą?
on uważał to za słuszną strategię widać :D
jego problem...
choć jak widzimy, już kokosy na tym zarobił. Zmienny ten nasz żołnierz w poglądach :D

Trzeba było się uczyć, szkoły nie były pozamykane! Ja za swoją naukę i służbę uważam że powinienem dostać o wiele więcej !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza