Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Jeszcze policja czy już milicja ?

~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
10 lutego 2021r. o 9:55
~Kakaowa Perowskia napisał(a): ~~Bordowa Smagliczko. Pałował go za jazdę na własnym rowerze? Przecież dawniej nie było zakazu i nawet samochody jeździły po Rynku. Może to jakiś wkurzony tatuś wymierzał karę swojemu synowi?

Zakaz wjazdu do Rynku pojawił się już w latach 70-tych. Zdarzenie, które opisałem, miało miejsce pod koniec lat 70-tych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
10 lutego 2021r. o 10:00
~~Cynamonowa Jeżyna napisał(a): No doczekałeś się pan panie em. Jeszcze chwil kilka a ta znajomość z misiem pysiem będzie wstydliwa.Nawtykał panu niedawny koleżka jak wszystkim.Trza uważać kogo sie zaprasza do domu.

masz rację ...dlatego zacytuję samego siebie...

''...tylko teraz pilnuj się jak się odzywasz do żony bo kiedyś po raz kolejny twój przyjaciel napisze tu - jak jeszcze niedawno to zrobił na forum - jak to się do niej odzywasz...
Przemek ...ja mam dobrą pamięć ...;)
teraz zapraszaj swojego przyjaciela od truskawek :) ale też się pilnuj bo jak mu coś się nie spodoba to napisze ponownie o tobie jaki to jesteś ''fałszywy kolega'' ;) ''

chyba z czymś przesadzasz...nie ''nawtykał'' jak piszesz tylko wytknął...
a to jest różnica...

i reszta mnie nie obchodzi...:)

10 lutego 2021r. o 10:04
Horus napisał(a):

dlatego ja mając wypróbowanych znajomych wiem czego mogę się po nich spodziewać i tego że oni wiedzą śpiąc spokojnie że mojej strony nie muszą niczego obawiać...

Spokojnie to będą mogli spać dopiero jak się przebadasz. Falco, to nie są żarty!!
22258
#Horus nieaktywny
10 lutego 2021r. o 11:48
wiesz czym się cechuje osobowość anankastyczna ?

obserwując twoje zachowania poświęciłem odrobinkę czasu by odnaleźć odpowiednią dla ciebie diagnozę ...
trwało to jedną chwilę i mam ...

jesteś osobnikiem o cechach obsesyjno kompulsyjnym ...:]

potwierdza to fakt że ty jednego dnia nie potrafisz przeżyć w pewnej stabilności emocjonalnej i jak właśnie obsesjonat budzisz się z jedną myślą ...
jak najszybciej napisać post do Falco..

ale spoko...jeśli to jest sens twojego życia to pisz...:]
znajdź tylko chwilę na zjedzenie jakiegoś chociaż skromnego śniadania bo jeszcze tu padniesz...:]
10 lutego 2021r. o 12:14
Horus napisał(a):
potwierdza to fakt że ty jednego dnia nie potrafisz przeżyć w pewnej stabilności emocjonalnej i jak właśnie obsesjonat budzisz się z jedną myślą ...
jak najszybciej napisać post do Falco..

Schlebiasz sobie, zresztą jak zwykle.
Jesteś na liście moich priorytetów tak w okolicach 30-tej pozycji.
10 lutego 2021r. o 12:16
A dokładniej to między dłubaniem w nosie a puszczeniem bąka :D
~~Niebieskofioletowa Sosna niezalogowany
10 lutego 2021r. o 12:22
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): A dokładniej to między dłubaniem w nosie a puszczeniem bąka :D

Dłubiesz w nosie i puszczasz baki? Fuj ale obleśny typ. A paznokcie u dużego palca u stopy tez obgryzasz?
~~Brudny Kosaciec niezalogowany
10 lutego 2021r. o 12:28
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): A dokładniej to między dłubaniem w nosie a puszczeniem bąka :D

PiSowski flejtuchu, kozy z nosa połykasz czy żujesz a bąki puszczasz mocno śmierdzące ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.