Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
24 maja 2021r. o 10:47
Zamęt? Kochani, nie poświęcajcie zbyt wiele czasu osobom toksycznym, kłótliwym narcyzom, którzy tworzą zamęt............. nie rozmawiajcie z nimi, wystarczy jak zgłosicie ich do moderacji.....dziękuję :):):):) pozdrowionka........

kochaj, a będziesz kochany...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
24 maja 2021r. o 10:57
MissWiedzyUczuc napisał(a): Witam, prosze aby w moim temacie mogły się wypowiadać tylko osoby zalogowane. dziękuję.

Nie mam stałego konta i mieć nie będę, bo musiałbym założyć sobie e-maila.
To jest ograniczanie praw obywatelskich! Do Sztrasburga napiszę! :-P
Do ograniczeń może jeszcze dodajmy, ze temat tylko dla zaszczepionych :D
15845
24 maja 2021r. o 11:07
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: MissWiedzyUczuc napisał(a): Witam, prosze aby w moim temacie mogły się wypowiadać tylko osoby zalogowane. dziękuję.

Nie mam stałego konta i mieć nie będę, bo musiałbym założyć sobie e-maila.
To jest ograniczanie praw obywatelskich! Do Sztrasburga napiszę! :-P
Do ograniczeń może jeszcze dodajmy, ze temat tylko dla zaszczepionych :D

Smagliczko, akurat Ciebie nie miałam na myśli............. zapraszam do "naszego Jeruzalem" i rozmowy w ciekawym temacie.........Chodzi o "ziemie świętą" w naszym życiu, o obszar w naszym sercu i głowie, który jest dla każdego z nas najważniejszy :):):):)) to niekoniecznie musi dotyczyć religii, może to być nasza pasja, nasza miłość :):):) miłego słonecznego dnia :):):):))):)):)

24 maja 2021r. o 12:28
Ufffff :-*
24 maja 2021r. o 12:36
Dla mnie niestety, ale wszystko jest religią. Każdy czyn, każda myśl... Wszystko w kontekście Boga. Tak wiem, to utopia. Ale tak bym chciał. Często mi się to nie udaje. Za co Stwórcę przepraszam. Pasje? Mam ich tyle, że nie starczy mi dnia, by je wszystkie zrealizować. I chyba tak powinno być, bo gdy coś zostaje mi zabrane, mogę się realizować w czymś innym.
15845
24 maja 2021r. o 12:49
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Dla mnie niestety, ale wszystko jest religią. Każdy czyn, każda myśl... Wszystko w kontekście Boga. Tak wiem, to utopia. Ale tak bym chciał. Często mi się to nie udaje. Za co Stwórcę przepraszam. Pasje? Mam ich tyle, że nie starczy mi dnia, by je wszystkie zrealizować. I chyba tak powinno być, bo gdy coś zostaje mi zabrane, mogę się realizować w czymś innym.

Życie w kontekście Boga i dla mnie jest bliski :):):):) Ale zaciekawiły mnie te twoje pasje, których masz wiele....... Proszę, opowiedz nam o tych najważniejszych , może to kogoś zainspiruje :):):) pozdrawiam serdecznie

24 maja 2021r. o 12:58
Nic odkrywczego. Sport, turystyka, kolekcjonerstwo, książki, muzyka... Ale największą pasją zawsze był Bóg.
~~Ciemnozielona Iglica niezalogowany
24 maja 2021r. o 14:08
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Nic odkrywczego. Sport, turystyka, kolekcjonerstwo, książki, muzyka... Ale największą pasją zawsze był Bóg.

Odkrywcze może być indywidualne podejście i osobiste doświadczenia. Podziel się nimi. Bo to właśnie bywa interesujące.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.