Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz z Gościszowa odmówił katolickiego pogrzebu bo nie widywał zmarłego w kościele?
~~bolek ale nie strajkuj niezalogowany
22 maja 2021r. o 14:34
mieszkałem w gościszowie od urodzenia teraz mieszkam 300km dalej ale np. chcialbym spocząć tu ze swoimi ziomalami to co, nie bo ,mnie nie widzial w kościele , a może nie dawalem na tace albo jałmużny jego ekscelencji jest w księgach że jestem ochrzczony i wał mu do tego CHRYSTUS NIKOGO NIE POTĘPIAŁ .Ważniejszy od PAPIEŻA. normalnie tylko zwymiotować
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Uczciwy niezalogowany
22 maja 2021r. o 14:35
~~Ciemnogranatowa Karagana napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Xyz napisał(a): Ksiądz w Gościszowie najlepiej niech się pakuje i wraca tam skąd przybył bo inaczej wywieziemy go na taczkach razem z jego kochanka.

O proszę i co raz więcej informacji o super księdzu.

O jak się szybko wierzy w stek kłamstw?
~~Ciekawska niezalogowany
22 maja 2021r. o 14:36
~~Sina Laurencja napisał(a): Co to będzie jak Pan M umrze i ksiądz nie będzie chciał pochować .Wszyscy na tym forum wiedzą jak On kocha księży i Kościół Katolicki .

Dobrze było by prześledzić który ksiądz ma nad nim czuwanie.
~~Ciemnogranatowa Karagana niezalogowany
22 maja 2021r. o 14:36
~~bolek ale nie strajkuj napisał(a): mieszkałem w gościszowie od urodzenia teraz mieszkam 300km dalej ale np. chcialbym spocząć tu ze swoimi ziomalami to co, nie bo ,mnie nie widzial w kościele , a może nie dawalem na tace albo jałmużny jego ekscelencji jest w księgach że jestem ochrzczony i wał mu do tego CHRYSTUS NIKOGO NIE POTĘPIAŁ .Ważniejszy od PAPIEŻA. normalnie tylko zwymiotować

Dokładnie i tu w punkt .
~~Ciemnokasztanowy Sadziec niezalogowany
22 maja 2021r. o 14:37
~~Xxx napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnogranatowa Karagana napisał(a): Bo nikt się za nich nie bierze ,interesują się tym co nie trzeba kur...na bokach maja, po burd....jeżdżą, a tu w takiej tragedi on wielki Pan i władca odmawia ostatniej drogi zmarłemu bo do Kościoła nie chodził zenada poprostu niech go piekło pochłonie.

No rzeczywiście tragedia - rodzina się wypięła i nie miała zamiaru się ciałem zająć. A pan został pochowany, przez księdza. Więc gdzie tu wina księdza???
Debilu jeden klechy na pogrzebie nie było!!!
~~123 niezalogowany
22 maja 2021r. o 14:39
Jeżeli proboszcz odmówił z parafii w której ten człowiek mieszkał to dlaczego miał się ksiądz z Gosciszowa zgodzić. Jeżeli ktoś nie ma nic wspólnego z kościołem to i pogrzeb kościelny mu się nie należy.
~~Ciemnogranatowa Karagana niezalogowany
22 maja 2021r. o 14:39
~~Uczciwy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnogranatowa Karagana napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Xyz napisał(a): Ksiądz w Gościszowie najlepiej niech się pakuje i wraca tam skąd przybył bo inaczej wywieziemy go na taczkach razem z jego kochanka.

O proszę i co raz więcej informacji o super księdzu.
O jak się szybko wierzy w stek kłamstw?

No w steku klamstw jest też stek prawdy .
~~Yeba pis niezalogowany
22 maja 2021r. o 14:41
Ksiądz nie jest Bogiem na ziemi.
Hańba mu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy