~~Mia88 napisał(a): I słusznie. Skoro nie uczestniczy w życiu kościoła to po co pogrzeb katolicki? Chrzest czy komunia to nie wszystko. A potem płacz Bo Ksiądz nie chce mszy odprawić czy przyjść na pogrzeb. Skoro jest taki człowiek ateistą to niech ma pogrzeb świecki i tyle w temacie
~~Xyz napisał(a): Ksiądz w Gościszowie najlepiej niech się pakuje i wraca tam skąd przybył bo inaczej wywieziemy go na taczkach razem z jego kochanka.
~~Ludwik napisał(a): Stek kłamstw. Pan został pochowany, ciało leży, jakoś każdy kto chciał, to był. Byłem, widziałem, zastrzeżeń nie mam. Najlepsze, że rodzina powiedziała: „to niech go MOPS pochowa” - i się wypięła, a ksiądz przyjął.
~~Mia88 napisał(a): I słusznie. Skoro nie uczestniczy w życiu kościoła to po co pogrzeb katolicki? Chrzest czy komunia to nie wszystko. A potem płacz Bo Ksiądz nie chce mszy odprawić czy przyjść na pogrzeb. Skoro jest taki człowiek ateistą to niech ma pogrzeb świecki i tyle w temacie
~~Okopany napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ludwik napisał(a): Stek kłamstw. Pan został pochowany, ciało leży, jakoś każdy kto chciał, to był. Byłem, widziałem, zastrzeżeń nie mam. Najlepsze, że rodzina powiedziała: „to niech go MOPS pochowa” - i się wypięła, a ksiądz przyjął.
Sam szukał do nich kontaktu żeby zgłosili pogrzeb i pytał po wiosce o nich…