Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

54
#picasso nieaktywny
23 października 2008r. o 9:58
~??? napisał(a): Ale bogadać zawsze można.

Boga wielką literą się pisze i osobno:

Boga dać zawsze można

:)

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~goofy_1984 niezalogowany
23 października 2008r. o 10:07
~??? napisał(a): A jak do tego doszedłeś co się gościowi marzy???ha ha

W zasadzie to nie doszedłem... czy gość chciałby być "grającym" czy "granym" hehe :-)
~??? niezalogowany
23 października 2008r. o 14:48
Chciałem to zmoderowac, ale uważałem że zostanie zrozumiane.
Miałem zamiar napisać ,,pogadać zawsze można,, ale omyłkowo napisałe ,,p,, zamiast ,,b,,. I oczywiscie wywiązał sie problem do przedyskutowania. Słowo daję jak dzieci tylko szukają sensacji.
54
#picasso nieaktywny
23 października 2008r. o 15:16
~??? napisał(a): Chciałem to zmoderowac, ale uważałem że zostanie zrozumiane.
Miałem zamiar napisać ,,pogadać zawsze można,, ale omyłkowo napisałe ,,p,, zamiast ,,b,,. I oczywiscie wywiązał sie problem do przedyskutowania. Słowo daję jak dzieci tylko szukają sensacji.

O rany, nie mów że Ty to bierzesz na poważnie :|

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
~Mała Mi niezalogowany
23 października 2008r. o 16:04
A czy ktoś slyszal moze o zespole "stanko" czy jakos podobnie?
ogłaszaja sie na Bolec.info ale nie widze zadnych postów dotyczacych tego zespołu.
Czy ktos moze bawił sie na weselu z ich udzialem>? Jak grali, jakie przerwy i czy róznorodny repertuar>?
pozdrawiam i czekam na odpowiedz
~Kami80 niezalogowany
23 października 2008r. o 17:40
Ja bawiłam się kiedyś przy zespole "Stanko".Powiem szczerze, że na weselu który byłam rezkręcili gości.Grali rożnorakie piosenki i zbytnio długich przerw nie robili.Pozdrawiam.
29
Bernard
24 października 2008r. o 14:56
Ale popularność Istrii kłuje ludzi w oczy, o ile anonimki to ludzie : ))))

Jak chwalicie, róbcie to sobie pod dowolnym nickiem, ale szkalowanie kogoś wymagałoby podpisania się imieniem i nazwiskiem. I nie chodzi mi tylko o posty o Istrii.

bobrzanie.pl
~Zespół muzyczny ISTRIA niezalogowany
24 października 2008r. o 19:25
Witam bardzo serdecznie wszystkich bolecnautów. Pragnę się odnieść do kogoś kto podpisał się ,,kiepski zespół ISTRIA,,.
Ostrzegam Pana/Panią jeśli będzie używać nazwy zespołu będę zmuszony sprawę skierować do sądu. Zespół jest zarejestrowany działa legalnie przez co nazwa jest chroniona.
Rozumie chyba Pan / Pani, o czym mówię. A może przeszkadza Panu / Pani, że działamy legalnie co jest w tym mieście chyba nienormalne. Słusznie stwierdza Pan, Panie Bernardzie, że piszący ten post powinien się podpisać. Zastanawiam się, czy człowiek ten chowający się za nasza nazwą ma jakieś imię.
Drogi Panie / Pani anonimowiczu proszę nie robic z siebie błazna. Bo jeśli twierdzi Pan / Pani, że jesteśmy niekulturalni, to chyba Pan/ Pani mocno przesadza. Nawet taka postać jak Pan / Pani nie jest w stanie tego zmienić.
Zastanawiam się tylko, gdzie jest kres hamstwa (przepraszam, ale inaczej nie mogę tego nazwać)
Ma Pan również rację Panie Bernardzie, że komuś przeszkadza nasza obecnośc na rynku muzycznym. Ktoś chyba stwierdził, że za dużo jest o nas postów pozytywnych i teraz chce to zmienic.
Powiem tylko, że przynosi to zupełnie odwrotny skutek.
Pozdrawiam wszystkich bolecnautów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza