~~pinochet napisał(a):Przecież ich dziadkowie i rodzice też przy rosyjskich piosenkach tańczyli i należeli do rosyjskiej partii i pionierów, bo byli jednym krajem. Do nich nie mają pretensji, tylko do obcych?Ktoś napisał: ~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety
Takim dezerterów dwa lata temu pomogłem,bo wziąłem ich pod swój dach i wydałem 20 tysięcy na prąd i nic za to nie chciałem od nich.A dwa miesiące temu oni i ich znajomi schejtowali mnie i obrazili się na mnie za to ,że pojechałem do Petersburga i umieściłem filmik jak tańczę przy rosyjskiej piosence.Niewdzieczny naród.
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): Za wojnę w całości odpowiada Rosja - bzdura, współwinna jest zachodnia europa, która głaskała putina i robiła z nim interesy, wiedzać i nie wierząc jednocześnie co się stanie.
Zastosowana autokorekta
~~Biała Cebula napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety
Takim dezerterów dwa lata temu pomogłem,bo wziąłem ich pod swój dach i wydałem 20 tysięcy na prąd i nic za to nie chciałem od nich.A dwa miesiące temu oni i ich znajomi schejtowali mnie i obrazili się na mnie za to ,że pojechałem do Petersburga i umieściłem filmik jak tańczę przy rosyjskiej piosence.Niewdzieczny naród.
Przecież ich dziadkowie i rodzice też przy rosyjskich piosenkach tańczyli i należeli do rosyjskiej partii i pionierów, bo byli jednym krajem. Do nich nie mają pretensji, tylko do obcych.
Przecież potomkowie Kaczyńskich to Rosyjscy żydzi z pod Odessy . Stąd w jego otoczeniu agent GRU Wasin . Ciekawe czy był on jego sexualnym partnerem czy tylko miał zdjęcia od Kujdy I Macierewicza ?
~~Biała Cebula napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety
Przecież ich dziadkowie i rodzice też przy rosyjskich piosenkach tańczyli i należeli do rosyjskiej partii i pionierów, bo byli jednym krajem. Do nich nie mają pretensji, tylko do obcych.
Przecież potomkowie Kaczyńskich to Rosyjscy żydzi z pod Odessy . Stąd w jego otoczeniu agent GRU Wasin . Ciekawe czy był on jego se*x*ualnym partnerem czy tylko miał zdjęcia od Kujdy I Macierewicza ?
~~Kacap napisał(a):Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): Za wojnę w całości odpowiada Rosja - bzdura, współwinna jest zachodnia europa, która głaskała putina i robiła z nim interesy, wiedzać i nie wierząc jednocześnie co się stanie.
Czym innym jest robienie interesów,a czym innym atakowanie obcego kraju.Wyłącz tą prostacką Republikę,bo jesteś żałosny.Każdy robi interesy ze wszystkimi,bo to biznes.Może jeszcze Europa ma przeprosić Putina,bo jest zbrodniarzem i morduje w Ukrainie.Ty dokończ najpierw szkołę,a potem się wymądrzaj.Zastosowana autokorekta