Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukraina przegrywa wojnę, a Biały Dom maluje się na czerwono [OPINIA]
~~Biała Cebula niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:15
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety

Takim dezerterów dwa lata temu pomogłem,bo wziąłem ich pod swój dach i wydałem 20 tysięcy na prąd i nic za to nie chciałem od nich.A dwa miesiące temu oni i ich znajomi schejtowali mnie i obrazili się na mnie za to ,że pojechałem do Petersburga i umieściłem filmik jak tańczę przy rosyjskiej piosence.Niewdzieczny naród.
Przecież ich dziadkowie i rodzice też przy rosyjskich piosenkach tańczyli i należeli do rosyjskiej partii i pionierów, bo byli jednym krajem. Do nich nie mają pretensji, tylko do obcych?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~zuzia niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:36
naoglądali sie Bonda i rozrabiają coś z nimi nie tak obaj chorzy
~~Hebanowy Koleus niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:37
;D
nie mam teraz czasu na czytanie postów ale ciekawe że teraz pojawia się temat założony przez waszego historyka i co ciekawe piszę że Ukraina przegrywa wojnę ...
kiedy przed laty zakładałem kilka(?) tematów o tym że skazani są na porażkę ,że zżera ich rak korupcji że dla własnych interesów i interesów ''pomagierów'' skazują swoich obywateli na cierpienie ,śmierć to sami mnie wyzywaliście od ''ruskich onuc'' a teraz co?
jak teraz po dwóch latach wyglądacie?
z lekka śmiesznie...;D
~~Kacap niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:47
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): Za wojnę w całości odpowiada Rosja - bzdura, współwinna jest zachodnia europa, która głaskała putina i robiła z nim interesy, wiedzać i nie wierząc jednocześnie co się stanie.

Czym innym jest robienie interesów,a czym innym atakowanie obcego kraju.Wyłącz tą prostacką Republikę,bo jesteś żałosny.Każdy robi interesy ze wszystkimi,bo to biznes.Może jeszcze Europa ma przeprosić Putina,bo jest zbrodniarzem i morduje w Ukrainie.Ty dokończ najpierw szkołę,a potem się wymądrzaj.

Zastosowana autokorekta

~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:49
~~Biała Cebula napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety

Takim dezerterów dwa lata temu pomogłem,bo wziąłem ich pod swój dach i wydałem 20 tysięcy na prąd i nic za to nie chciałem od nich.A dwa miesiące temu oni i ich znajomi schejtowali mnie i obrazili się na mnie za to ,że pojechałem do Petersburga i umieściłem filmik jak tańczę przy rosyjskiej piosence.Niewdzieczny naród.
Przecież ich dziadkowie i rodzice też przy rosyjskich piosenkach tańczyli i należeli do rosyjskiej partii i pionierów, bo byli jednym krajem. Do nich nie mają pretensji, tylko do obcych.

Przecież potomkowie Kaczyńskich to Rosyjscy żydzi z pod Odessy . Stąd w jego otoczeniu agent GRU Wasin . Ciekawe czy był on jego sexualnym partnerem czy tylko miał zdjęcia od Kujdy I Macierewicza ?
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:50
~~Biała Cebula napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~DobroByt napisał(a): Sami Ukraińcy nie chcą walczyć,miliony tych dezerterów w Polsce, więc po co takim pomagać i pompować w nich miliardy jak i tak część z tego ukradną,taka prawda niestety

Przecież ich dziadkowie i rodzice też przy rosyjskich piosenkach tańczyli i należeli do rosyjskiej partii i pionierów, bo byli jednym krajem. Do nich nie mają pretensji, tylko do obcych.

Przecież potomkowie Kaczyńskich to Rosyjscy żydzi z pod Odessy . Stąd w jego otoczeniu agent GRU Wasin . Ciekawe czy był on jego se*x*ualnym partnerem czy tylko miał zdjęcia od Kujdy I Macierewicza ?
~~Krwawosina Krwawnica niezalogowany
20 lutego 2025r. o 12:53
Słabych mają w USA psychiatrów, że zaczesanego nie zdiagnozowali
~~Perłowoszary Pustynnik niezalogowany
20 lutego 2025r. o 13:14
~~Kacap napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): Za wojnę w całości odpowiada Rosja - bzdura, współwinna jest zachodnia europa, która głaskała putina i robiła z nim interesy, wiedzać i nie wierząc jednocześnie co się stanie.

Czym innym jest robienie interesów,a czym innym atakowanie obcego kraju.Wyłącz tą prostacką Republikę,bo jesteś żałosny.Każdy robi interesy ze wszystkimi,bo to biznes.Może jeszcze Europa ma przeprosić Putina,bo jest zbrodniarzem i morduje w Ukrainie.Ty dokończ najpierw szkołę,a potem się wymądrzaj.Zastosowana autokorekta

Haha no uczony z tvn nam sie trafił
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza