Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
3 września 2012r. o 6:36
arturkedzia napisał(a): Chemi będziesz bez jaj jak nie powiesz kto to był ? he he i gdzie to było

Ratujac "klejnoty" Hemiego:D ja Ci powiem Arturze :* , ale po ciiiiichu :D
Domownicy :* :* [img=1346646972_tu66l7x.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
3 września 2012r. o 10:49
:D :D hej hej ,,no widzisz Hemi -nabiał masz uratowany :D :D dzięki E :D :D :D ciekawe jak to odrobisz :] witaj E :* :* ale mi tu zajechało zdradą :D :D ładnie to tak?? :D :D Witaj Arturze widzisz co się narobiło?walcz z tym zapaleniem bo imprezka się szykuje :D :D oj będzie się działo oj oj :D :D pozdrawiam was cieplutko 3majcie się :D :D nie chorować :D nie kablować :D i na imprezkę się szykować :P :P- kurcze ale pracowity miesiąc się rozpoczął :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
3 września 2012r. o 11:59
hemi napisał(a): ALE JAJA
Spotkałem ...

Hemi będziesz bez jaj jak nie powiesz kto to był ? he he i gdzie to było ?

Czółko pozytywni : )
6979
E
3 września 2012r. o 20:40
VIP007 napisał(a): witaj E :* :* ale mi tu zajechało zdradą :D :D ładnie to tak??

Ja Cię bardzo przepraszam, alE :| ja nic nie mówiłam :D No, ale uderz w stół :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 września 2012r. o 2:28
E napisał(a): Ratujac "klejnoty" Hemiego:D ja Ci powiem Arturze :* , ale po cichu

Witam Wszystkich !
Ten tydzień od wczoraj zaczął się bardzo intensywnie zresztą zgodnie z planem .Dużo spraw mam do załatwienia a nie bardzo mam na to siłę. Jutro okaże się czy jest po prawa bo trzeci dzień będę po antybiotyku.

E wy z VIPEM dyskutujecie a ja dalej nic nie wiem. Chyba Chemi straci te klejnoty he he :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 04.09.2012r. o godz. 02:28:

VIP007 napisał(a): Arturze widzisz co się narobiło?walcz z tym zapaleniem bo imprezka się szykuje :D :D oj będzie się działo oj oj :D :D pozdrawiam was cieplutko 3majcie się :D :D nie chorować :D nie kablować :D i na imprezkę się szykować :P :P- kurcze ale pracowity miesiąc się rozpoczął :)

VIPO7 O to widzę że nie sam zaczynam pracowicie wrzesień. Ja zawsze walczę ale wynik dopiero tak pod koniec tyg. będzie znany. A co Ty kombinujesz ? Świętować będzie co ale najpierw trzeba nie chorować żeby się chciało imprezować. Teraz trzeba myśleć że wszystko będzie dobrze i może kolejne marzenie mi się spełni a w tym roku to nawet nie myślałem że tyle marzeń mi się spełni. :)
5221
#Jowita nieaktywny
4 września 2012r. o 7:49
Witam wszystkich :* Arturze :* :* :*
Oj dzieje się.... Arturze zdrówka :*
Miłego dnia wszystkim życzę :* :D
7632
#VIP007 nieaktywny
5 września 2012r. o 19:09
Witam Cię Przyjacielu Arturze Waleczny ,masz rację na wszystko przyjdzie czas ,grunt to zdrówko i dobre samopoczucie :D :D :D i tego Ci życzę i Domownikom :* :*
6979
E
5 września 2012r. o 20:45
arturkedzia napisał(a): E wy z VIPEM dyskutujecie a ja dalej nic nie wiem.

Arturze :*takiE damsko-męskie "przekomarzanki" :D :D
Wracaj do zdrowia :)
Domownicy :*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza