E napisał(a): Ratujac "klejnoty" Hemiego:D ja Ci powiem Arturze :* , ale po cichu
Witam Wszystkich !
Ten tydzień od wczoraj zaczął się bardzo intensywnie zresztą zgodnie z planem .Dużo spraw mam do załatwienia a nie bardzo mam na to siłę. Jutro okaże się czy jest po prawa bo trzeci dzień będę po antybiotyku.
E wy z VIPEM dyskutujecie a ja dalej nic nie wiem. Chyba Chemi straci te klejnoty he he :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 04.09.2012r. o godz. 02:28:
VIP007 napisał(a): Arturze widzisz co się narobiło?walcz z tym zapaleniem bo imprezka się szykuje :D :D oj będzie się działo oj oj :D :D pozdrawiam was cieplutko 3majcie się :D :D nie chorować :D nie kablować :D i na imprezkę się szykować :P :P- kurcze ale pracowity miesiąc się rozpoczął :)
VIPO7 O to widzę że nie sam zaczynam pracowicie wrzesień. Ja zawsze walczę ale wynik dopiero tak pod koniec tyg. będzie znany. A co Ty kombinujesz ? Świętować będzie co ale najpierw trzeba nie chorować żeby się chciało imprezować. Teraz trzeba myśleć że wszystko będzie dobrze i może kolejne marzenie mi się spełni a w tym roku to nawet nie myślałem że tyle marzeń mi się spełni. :)