Witam wszystkich. Właśnie zakupiłem akwarium i tak pomały zaczynam przygodę z akwarystyką. Mam ogromną proźbę - jak by ktoś miał jakieś zwierzątka i roślinki na zbyciu nie mówię, że za darmo no i oczywiście cenne rady dla początkujących do bardzo proszę info na skrzyneczkę. POZDRAWIAM CIEPLUTKO I WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ. [email protected]
Witam!
Mam do oddania 2 haremy gupików!
2 samce + 5-6 samic!
2 zł za sztukę! :)
Opcjonalnie jest szansa zamiany na roślinki cieniolubne, które są wymienione tutaj na liście!
http://forum.superakwarium.pl/lista-roslin-cieniolubnych-t9355.html
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.