Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~mayra niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 15:27
Może być kontakt na GG? Już napisałam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10015
#PsiaKosc nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 17:48
JUTRO DOSTAWA ROŚLINEK AKW. ZAPRASZAMY ;) ;) ;) ZGORZELECKA 21, OBOK CARREFOURA

http://www.youtube.com/user/podziemnaTV?feature=watch
5777
#agaser nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 17:49
~mayra napisał(a): Wymienie za inne roślinki lub oddam za 1zł WĄTROBOWCA i MIKRANTEMUM OKRĄGŁOLISTNE

jeśli masz tego więcej to i ja się piszę-daj znać
10065
#mayra nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 10:08
Roślinki nadal są :)

Dopisane 21.12.2012r. o godz. 10:08:

Roślinki będą do jutra potem idą do kosza :)
5777
#agaser nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 16:37
mayra napisał(a): Roślinki nadal są :)Dopisane 21.12.2012r. o godz. 10:08:Roślinki będą do jutra potem idą do kosza :)

daj znac gdzie i kiedy można odebrać
10065
#mayra nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 19:25
Roślinki już rozdane !! Wesołych Świąt :)
~SZCZERY niezalogowany
21 grudnia 2012r. o 20:38
Witam wszystkich. Właśnie zakupiłem akwarium i tak pomały zaczynam przygodę z akwarystyką. Mam ogromną proźbę - jak by ktoś miał jakieś zwierzątka i roślinki na zbyciu nie mówię, że za darmo no i oczywiście cenne rady dla początkujących do bardzo proszę info na skrzyneczkę. POZDRAWIAM CIEPLUTKO I WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ.
[email protected]
4669
#Shakur nieaktywny
22 grudnia 2012r. o 16:19
Witam!
Mam do oddania 2 haremy gupików!
2 samce + 5-6 samic!
2 zł za sztukę! :)
Opcjonalnie jest szansa zamiany na roślinki cieniolubne, które są wymienione tutaj na liście!
http://forum.superakwarium.pl/lista-roslin-cieniolubnych-t9355.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.