Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

5777
#agaser nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 12:11
Wujku wiadomość na priw. wczoraj wysłałam-ide negocjować z chlopem jego wyjscie z domu :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 12:13
Dawaj,dawaj Agaser bo roślinki są piękne i zdrowe :D
Sam mam również od wujka te gatunki,a czerwona? rewelacja,wygląda pięknie :]
Pozdro. ;)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 12:25
rośliny czekają, jedziesz jutro Manson ze mną na giełdę akwarystyczną?
5777
#agaser nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 13:19
Manson-no wiem,że warto :D -a tak przy okazji-mojego suma rekiniego kot na śmierć wystraszył

Wujek-chłop mi z domu już wybywa,więc za jakieś pół godziny być u Ciebie powinien

pozdrawiam chłopaki.
4743
#MANSON nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 18:47
Wuja nie dam rady :/
..jednak muszę iść do roboty,a miałem nadzięję,że odpocznę i wybiorę się z Tobą :/
Pozdrawiam i udanych zakupów ;)
4920
#SZCZERY nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 20:49
SZCZERY napisał(a): WITAM. SPRZEDAM LUB ZAMIENIĘ ZA RYBKI DWA RAKI MARMURKOWE OK 5-6 CM.
501120786
[email protected]

ponawiam :)
~malkontent niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 22:23
A może komus butla 1,5 potrzebna? z reduktorem za 120 sprzedam prawie pełna :)
~Wujek DR wyjatkowo na tyldzie niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 15:14
MANSON napisał(a): Wuja nie dam rady :/
..jednak muszę iść do roboty,a miałem nadzięję,że odpocznę i wybiorę się z Tobą :/
Pozdrawiam i udanych zakupów ;)

Ciesz się Manson że nie pojechałeś... Straszna lipa dzisiaj była 1/3 sprzedających a cenki, fuj, nieładne. Zero krewetek filtrujących a zwykłe drogo. Nie było nawet tych od mrożonek a serca kupiłem tylko fuksem od innego dostawcy. No i żelazo i carbo z EasyLife w dobrej cenie udało się łyknąć bo sprzedający był tak załamany ilością kupujących że aby sprzedać cokolwiek mocno opuścił z cen.
Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.