Po małej wycince w akwarium zostało mi dużo krzaków do oddania za pokarm Hikari Discus. Pokarm dostępny w sklepie "psia Kość" nieopodal Carrefoura
Krzaki to około pół kilograma pięknych dorodnych blyx japonic (na pierwszym planie pierwszego zdjęcia), duża łodyga tego czerwonego ze zdjęcia nr 2 oraz szczątkowe ilości dużego Henia.
Chętnych zapraszam na [email protected]
[img=1356190056_inogmix.jpg]
Dopisane 22.12.2012r. o godz. 16:27:
[img=1356190079_zsem6x4.jpg]
Dopisane 22.12.2012r. o godz. 16:28:
&feature=plcp
Dopisane 22.12.2012r. o godz. 16:30:
Hikari do najtańszych nie należy ale warto nadmienić że za mniej niż 5 zł takiej pięknej i zdrowej blyxy (wyhodowanej naturalnie w akwarium) w sklepie nie kupi a delikatnie i skromnie licząc "na oko" jest ich z tej wycinki tak 20-30 sztuk.
ok, w poniedziałek będę w Bolesławcu. W stopce mojego profilu znajdziesz adres mojej strony www a tam telefon, odezwij się w poniedziałek tak ok. 10-11.
pozdrawiam
agaser napisał(a): męża podeślę-on już był u Ciebie :-)
Agaser, roślinki czekają na Ciebie od wigilii w worku foliowym, prawie bez wody, jak nie odbierzesz ich do jutra to będą po weekendzie do wywalenia i ani Ty nie będziesz mieć roślin ani ja pokarmu a może komuś przydałyby się a tak wylądują w śmietniku...
Czekają na ul. Hutniczej 7 w Air Products do godziny 15.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.