Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

8375
#GosiaG nieaktywny
7 lutego 2012r. o 18:51
To super, mam jakieś rzeczy na pewno( po czterolatce). Jutro mam zebranie w szkole, ale pod wieczór mogę podrzucić do Bolca. Zresztą napiszę Ci na priva co i jak . Pozdrawiam:)

P.S. Nie wiem czy jakie kozaczki by się nie znalazły spróbuj zdobyć rozmiar(długość wkładki).

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8384
#ko nieaktywny
7 lutego 2012r. o 21:00
GosiaG napisał(a): To super, mam jakieś rzeczy na pewno( po czterolatce). Jutro mam zebranie w szkole, ale pod wieczór mogę podrzucić do Bolca. Zresztą napiszę Ci na priva co i jak . Pozdrawiam:)

P.S. Nie wiem czy jakie kozaczki by się nie znalazły spróbuj zdobyć rozmiar(długość wkładki).

Dzięki Kochana.O tej wkładce nie pomyślałam ,żeby zapytać. Jak coś pisz na pw.
~ niezalogowany
7 lutego 2012r. o 21:16
~Agnes napisał(a): Tak mieszka rodzina 5 osobowa w jednym bloku w bolesławcu przy ul. Piaskowej. Mają troje malutkich dzieci, i żyją w potężnym grzybie,walące się sufity, okna pooklejane gąbką ,woda zamarznięta, jest tak zimno że muszą w ubraniach spać a dzieci w kurtkach! Miasto ich ciągle zbywa, bo niby nie maja mieszkań! Za tą ruderę płacą jeszcze ponad 300 zł!
Ojciec dzieci jest jedynym który utrzymuje rodzinę a zarabia zaledwie 1000 zł,mają tragiczną sytuację mieszkaniową,i nie tylko !ale kogo to obchodzi ! Oni są bezradni , ciągle chodzą do prezydenta, i mieszkaniówki i ich zbywają, i strasza że jak dostaną to tylko kawalerke! Czy to nie jest śmieszne!? Panie prezydencie czy tak dba pan o swoich podatników!? Trochę serca,tam są malutkie dzieci!!! Czekacie aż coś się stanie, aż którejś nocy zawali im się sufit na głowę,albo zaczadzą sie!!!?? Oto panu chodzi??!! Serce mi się kraja za każdym razem kiedy do nich idę! Może ktoś inny tym się zainteresuje,może są ludzie z dobrym sercem i pomogą tej rodzinie, ja mogę tylko tyle pomóc ,żeby opisać krótko ich sytuację i wstawić kilka zdjęć! Więcej zdjeć na e-mail moge przesłać.

taką mamy w tym chorym kraju politykę prorodzinną! nikt się takimi ludźmi nie interesuje! w mopsie nic nie dostaniesz,o mieszkaniu z miasta zapomnij, miały być tbsy, to teraz tbsy oddają mieszkania za połowę wartości mieszkania, skąd tacy ludzie mają wziąc na to pieniądze??tbsy powinny byc dla takich własnie ludzi, bo to ich jedyna szansa na godne mieszkanie, ale po co jak miasto woli sobie sprzedać mieszkania za porządne pieniądze!! przeciez to straszne w jakich warunkach ci ludzie musza mieszkać!
161
#sensamilla nieaktywny
7 lutego 2012r. o 21:18
Mam cieplutkie kozaczki rozmiar 23 (ok 2 latka) kilka razy noszone przez moją córeczkę (w kolorze czekoladowym-więc również dla chłopca). Jesli jakiemus dzieciaczkowi uszczęśliwia spacery - chętnie oddam.
2945
Mgosia
7 lutego 2012r. o 21:25
Prosiłabym Agnes o odezwanie się, bo co do mieszkania, to my chyba nic nie możemy zrobić , ale może w jakiś inny sposób pomóc . W jakim wieku są te dzieciaczki ?

Sensamillo , to dziecko co w szpitalu było ma chyba 2 latka, to może buciki byłyby dobre :) Poczekamy , co nam ko napisze o rozmiarze :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5969
#julietta nieaktywny
8 lutego 2012r. o 1:56
agnes czekamy na kontakt
8384
#ko nieaktywny
8 lutego 2012r. o 9:22
ko napisał(a): Witajcie Kochani.
Pisze do Was , bo przez przypadek poznałam pewnego chłopaka który potrzebuje pomocy.
Chłopak ten ma córeczkę , która ma zespół downa. Piękna dziewczynka ma dwa latka i jest jak żywe srebro.
Nie znam dokładnie całej historii, ale z rozmowy z nim dowiedziałam się ,że potrzebuje pomocy .
Córcia jego obecnie jest w szpitalu, bo ma zapalenie płuc.
Konkretnie to z jego wypowiedzi wynikało ,że jak wyjdzie z małą ze szpitala to nie ma gdzie sie podziać. Dobrze by było że by jak ktoś ma jakieś ciuszki na dziewczynkę dwuletnią , bo mała nawet nie ma w szpitalu piżamki i śpi w rajtuzkach.....Może ktoś ma jakieś zabawki do oddania po swoich pociechach...
Zapytacie pewnie o matkę dziecka , tak naprawde to nic o niej nie wiem , wiem tylko że jak dziewczynka sie urodziła to rodzice tego chłopaka sie od niego odwrócili. Najbardziej to on potrzebuje dachu nad głową, ale to bedziemy starali sie załatwić w inny sposób.

Jeżeli ktoś bedzie chciał pomóc chłopakowi w obojętnie jaki sposób, piszcie .....Z góry dziękuję i pozdrawiam

Malutka ma 80 cm wzrostu i butki rozm. 20.

161
#sensamilla nieaktywny
8 lutego 2012r. o 10:17
rozmiar mniejszych spodenek okolo 68-74[img=1328691628_rv7vzy6.jpg]

bluzeczki okolo 68-74[img=1328691811_sdgeeij.jpg]

Dopisane 08.02.2012r. o godz. 10:05:

sweterek 110., polarek okolo 116, moze 122[img=1328691940_mmssvys.jpg]

Dopisane 08.02.2012r. o godz. 10:07:

bluzy -na metce 74 [img=1328692018_i1vxg5k.jpg]

Dopisane 08.02.2012r. o godz. 10:08:

rozmiar 68-74 -stan idealny[img=1328692135_gyj9fca.jpg]

Dopisane 08.02.2012r. o godz. 10:17:

Ciepłe buciki firmy Gufo (stan idealny - po mojej córeczce, zarówno dla dziewczynki jak i chłopca), kapcie jak to kapcie :) Butki w rozmiarze 23[img=1328692650_gwqm6ow.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.