Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

5183
magnum44
9 lutego 2012r. o 21:46
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 lutego 2012r. o 23:39
~mama napisał(a): oddam reklamowke ciuszków na dziewczynke do rozmiaru 62 spiworek i kombinezon zimowy niebieski nowy nie uzywany moj nr.533682735
8384
#ko nieaktywny
10 lutego 2012r. o 12:05
~ napisał(a):
~mama napisał(a): oddam reklamowke ciuszków na dziewczynke do rozmiaru 62 spiworek i kombinezon zimowy niebieski nowy nie uzywany moj nr.533682735

;)

Dopisane 10.02.2012r. o godz. 12:05:

;)
8433
#mamaSiZ nieaktywny
10 lutego 2012r. o 17:33
~kasia napisał(a): mamo Siz czy mogłabyś podjąć pracę od zaraz,mogłabym ci ją dać.w ten sposób pomogłoby to rozwiązać część problemów.zapłaciłabyś sama za ten rachunek.w jakich godzinach ewentualnie chodzą dzieci do szkoły,żeby nie kolidowała ta praca z obowiązkami. ;)

Jak się z Tobą skontaktować??
~Wyklety niezalogowany
11 lutego 2012r. o 0:18
Witam nazywam się Zbyszek mam 21 lat.Chętnie Zostanę wolontariuszem...Chętnie pomogę potrzebującym Mogę być 3 razy w tygodniu jestem sympatycznym chłopakiem i miłym Zostawiam Kontakt

Numer Tel..600124364

GG 40006910

Pozdrawiam,i czekam.
8384
#ko nieaktywny
11 lutego 2012r. o 12:41
~Wyklety napisał(a): Witam nazywam się Zbyszek mam 21 lat.Chętnie Zostanę wolontariuszem...Chętnie pomogę potrzebującym Mogę być 3 razy w tygodniu jestem sympatycznym chłopakiem i miłym Zostawiam Kontakt

Numer Tel..600124364

GG 40006910

Pozdrawiam,i czekam.

Dołaczam się do tematu wolontariatu...jak coś to priv. Pozdrawiam
5183
magnum44
12 lutego 2012r. o 7:40

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
12 lutego 2012r. o 10:06

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.