Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~Mama niezalogowany
8 lutego 2012r. o 10:26
Sensamilla, można jakiś kontakt? Potrzebuję ubranek właśnie w takim rozmiarze, 68-74 na dziewczynkę. 725005414
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8384
#ko nieaktywny
8 lutego 2012r. o 10:34
ko napisał(a):
ko napisał(a): Witajcie Kochani.
Pisze do Was , bo przez przypadek poznałam pewnego chłopaka który potrzebuje pomocy.
Chłopak ten ma córeczkę , która ma zespół downa. Piękna dziewczynka ma dwa latka i jest jak żywe srebro.
Nie znam dokładnie całej historii, ale z rozmowy z nim dowiedziałam się ,że potrzebuje pomocy .
Córcia jego obecnie jest w szpitalu, bo ma zapalenie płuc.
Konkretnie to z jego wypowiedzi wynikało ,że jak wyjdzie z małą ze szpitala to nie ma gdzie sie podziać. Dobrze by było że by jak ktoś ma jakieś ciuszki na dziewczynkę dwuletnią , bo mała nawet nie ma w szpitalu piżamki i śpi w rajtuzkach.....Może ktoś ma jakieś zabawki do oddania po swoich pociechach...
Zapytacie pewnie o matkę dziecka , tak naprawde to nic o niej nie wiem , wiem tylko że jak dziewczynka sie urodziła to rodzice tego chłopaka sie od niego odwrócili. Najbardziej to on potrzebuje dachu nad głową, ale to bedziemy starali sie załatwić w inny sposób.

Jeżeli ktoś bedzie chciał pomóc chłopakowi w obojętnie jaki sposób, piszcie .....Z góry dziękuję i pozdrawiam

Malutka ma 80 cm wzrostu i butki rozm. 20.

;)
8442
#pim nieaktywny
8 lutego 2012r. o 17:02
:)
~ niezalogowany
8 lutego 2012r. o 17:19
~kasiek napisał(a): jestem samotnie wychowująca matką 5-cio miesięcznego synka z trudna sytuacja przyjmeę niepotrzebne rzeczy dla dziecka nr gg 9354116
8384
#ko nieaktywny
9 lutego 2012r. o 9:26
ko napisał(a): Witajcie Kochani.
Pisze do Was , bo przez przypadek poznałam pewnego chłopaka który potrzebuje pomocy.
Chłopak ten ma córeczkę , która ma zespół downa. Piękna dziewczynka ma dwa latka i jest jak żywe srebro.
Nie znam dokładnie całej historii, ale z rozmowy z nim dowiedziałam się ,że potrzebuje pomocy .
Córcia jego obecnie jest w szpitalu, bo ma zapalenie płuc.
Konkretnie to z jego wypowiedzi wynikało ,że jak wyjdzie z małą ze szpitala to nie ma gdzie sie podziać. Dobrze by było że by jak ktoś ma jakieś ciuszki na dziewczynkę dwuletnią , bo mała nawet nie ma w szpitalu piżamki i śpi w rajtuzkach.....Może ktoś ma jakieś zabawki do oddania po swoich pociechach...
Zapytacie pewnie o matkę dziecka , tak naprawde to nic o niej nie wiem , wiem tylko że jak dziewczynka sie urodziła to rodzice tego chłopaka sie od niego odwrócili. Najbardziej to on potrzebuje dachu nad głową, ale to bedziemy starali sie załatwić w inny sposób.

Jeżeli ktoś bedzie chciał pomóc chłopakowi w obojętnie jaki sposób, piszcie .....Z góry dziękuję i pozdrawiam

Malutka ma 80 cm wzrostu i butki rozm. 20.

Kobietki, z tego co się dowiedziałam łóżeczko dla małej tez by sie przydało.... :/

Zmoderowano 09.02.2012 godz.17:55 - powód: (qki)
5259
#EMka08 nieaktywny
9 lutego 2012r. o 12:46
~Mama napisał(a): Sensamilla, można jakiś kontakt? Potrzebuję ubranek właśnie w takim rozmiarze, 68-74 na dziewczynkę. 725005414

Mam kilka rzeczy do oddania w tym rozmiarze, to mój nr tel 796834823 :)
5613
#ona23 nieaktywny
9 lutego 2012r. o 14:36
mam do oddania ubrania na dziewczynkę 5-6 [email protected]
~ niezalogowany
9 lutego 2012r. o 14:54
napisałam do pani na meila
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza