Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

5134
#TOjsienka nieaktywny
19 grudnia 2011r. o 23:54
~ napisał(a):
~ napisał(a): ana rób swoje, nie ma do kogo pisać.

ana przestań sobie sama kibicować.
czy ty myślisz, że jak raz się podpiszesz , a raz naklepiesz swój stary tekst, że masz robić swoje to nikt się nie kapnie.

opowiedz lepiej jak ostatnio walczyłaś z tym "nieagresywnym" psem tygrysem, którego jak twierdzisz, że to ludzie go prowokują do takich zachowań.

Heheheh to było dobre.Oj nie agresywny piesio Cię ugryzł?Nie agresywny to mój pies jest a jak mam czas i pójdziemy gdzieś z nim na spacer to i tak zakładam mu kaganiec bo nigdy nie wiadomo co gamoniowi może strzelić do łba bo to tylko pies.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 0:02
widzę ,że humor dopisuje , podziwiać tylko .
5134
#TOjsienka nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 0:10
A co szykujesz nową akcję?Jak tak bardzo ci zależy to kombinuj dalej sama wpadniesz w swoje sidła ale powiem Ci że nie ze wszystkimi warto zaczynać wojny chyba ze chcesz z sądu nie wychodzić a na pewno nie będę korzystać z porad prawników z MOPSu :>

~pracownik zp niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 0:13
~ana napisał(a): widzę ,że humor dopisuje , podziwiać tylko .

w ostatnią sobotę też p. ana popisała się z tygrysem. niech pani opowie jak to tygrys panią atakował. dlaczego po złapaniu go w pętle przywiązała go pani do krat kojca?
ciekawe co tym razem pani wymyśli.
5134
#TOjsienka nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 0:22
Ej no popatrzcie na to z tej strony.Ulica jest ruchliwa to fakt ale to znaczy ze dziecka z domu na podwórko nie wypuścisz bo jakiś obrońca praw dziecka się zjawi weźmie dziecko do domu a ty latasz i rwiesz włosy z głowy bo dziecko porwali.Czy to nie jest UPROWADZENIE?Na uprowadzenie pieska też znajdzie się paragraf a SM ma odnotowane w raporcie gdzie przebywał piesio zanim wrócił do właścicieli.

~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 0:27
niech pan poczyta o psach i ch zachowani u , strachu ,agresjach - rodzajach agresji itp.
lęku, sygnałach grożących , uspokajających , mowie ciała psów ., itd...może pan nie będzie pytał..

5134
#TOjsienka nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 1:11
No i co Ci z tego czytania wyszło?Że pies by Cię zeżarł w sobotę gdybyś go kobieto nie przywiązała.Twój by mnie kiedyś użarł pod sklepem i co może mowę ciała mam nie taką.Ogólnie zawsze mogłam przejść koło każdego psa czy to amstaf pitbull czy innych ras agresywnych a nawet je pogłaskać bez najmniejszego warknięcia.Jak pies kogoś użre to policja nie zastanawia się nad psa emocjami tylko kto jest jego właścicielem i czy był szczepiony.
Żal mi twojego chłopa bo ledwo łazi a szuka żarcia dla twoich piesków a Ty głupoty na forum wypisujesz.

Dopisane 20.12.2011r. o godz. 00:47:

(...)
Coś w tym jest a nawet więcej niż coś.

Dopisane 20.12.2011r. o godz. 01:11:

Ej no mam sąsiadów którzy mają psa rodowodową medalistkę obchodzą się z nią jak z jajkiem można o niej poczytać w necie ale jak do tej pory nie mieli żadnych uwag co do traktowania mojego psa.Oni są w jakimś tam klubie miłośników psów to mogli by mi coś powiedzieć.Ale nie,ta co prowadza jakieś parszywe groźne kundle ma najwięcej do powiedzenia.Nikt go źle nie traktował i nie traktuje a tymczasowy łańcuch załatwiłaś mu Ty bo mąż spuścił go dziś rano niech pobiega po ogrodzie a że dziadyga po paru godzinach znów prysnął a Ty na niego jak psychol filowałaś za blokiem że sąsiedzi wszczęli alarm to z powrotem trafił na łańcuch.

Zmoderowano 20.12.2011 godz.19:14 - powód: korekta cytowania (sentinel)

~ana niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 11:50
Może powtórzę jeszcze raz .
Pies ma nie biegać po ruchliwych ulicach . i być narażony na śmierć w męczarniach ..
po drugie za spowodowanie wypadku przez psa grozi odpowiedzialnosć karna takż -może to przemówi lepiej .

mało mnie obchodzą TWOI SĄSIEDZI I CZY MAJĄ PSY RODOWODOWE ,CZY NIE .
widać mają w nosie inne psy .i ich los.

Moje psy były odratowane od podobnych ludzi , puszczających swoją sukę luzem .,bez opieki i wjeżdżających na kilka dni .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza