Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ niezalogowany
26 czerwca 2011r. o 15:41
tym razem czekam na ciebie. :D
wymyślasz takie cuda, że fajnie te głupoty się czyta. wetipedia uważam napisała prawdę, a ty oczywiście, że kłamie i takie tam. dlaczego nie potrafisz uwiarygodnić swoich racji?? dla mnie jest to jasne , bo kłamiesz i tyle
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jarosław k. niezalogowany
26 czerwca 2011r. o 15:55
ana kiedy ty pomagasz tym psom jeżeli cały czas siedzisz przed kompem i klikasz sama ze sobą i do innych i jako ktoś kto sie pod ciebie podszywa? w 15 minut znalazłem cię na przeróznych forach. przeczytałem kilka twoich postów i na kazdym forum tylko narzekasz. czy ty myślisz, że wszyscy są głupi a ty jedna mądra.
~jarosław k. niezalogowany
26 czerwca 2011r. o 16:05
~ana napisał(a): Jarosław , TA starsza pani jest z nam ii tez pomaga od początyku. To nie żaden pracownik Zieleń planu .
Jedzenie gotowałyśmy w zimie cieple. , bo miały tylko chrupki i zamarzniętą wodę.
i to ja co dzień jeżdziłam , aby dolewać oliwy do wody i ocieplać budy . , a nie pracownicy ... --bądżmy sprawiedliwi i uczciwi .
Nie nawidzę fałszu ,i obłudy i kłamstwa

przeczytaj uważnie i przestań kłamać. starsza pani , z którą rozmawiałem w ZP nie jest z wami tylko z Zieleń Plan. jeżeli chcesz być uczciwa i nie nawidzisz fałszu, obłudy i kłamstwa to przestań postępować w ten sposób a na pewno sama tego nie doswiadczysz. powtarzam ci jeszcze raz , że nie widziałem cie tam (moze przypadek, ale wątpie), a jedzenie ciepłe przygotowywała osoba z ZP. kończe rozmowe z tobą , bo zaraz sie dowiem jeszcze , że boksy w ZP spawałas i stal kupiłas na nie, wylewki betonowe porobiłas, zadaszenie, drzewka posadziłas itd. itd. żegnam cię i pozdrawiam.
5718
#dorciabol nieaktywny
26 czerwca 2011r. o 21:19
Nie wiem, czy mogę już dodawać zdjęcia piesków, które szukają domów - po to powstał ten temat. Obawiam się, że to , co z założenia miało być w tym temacie najważniejsze - PSY- zeszło na dalszy plan .... Po raz kolejny PROSZĘ....

~AmberButterfly niezalogowany
26 czerwca 2011r. o 21:46
Pozdrawiam wolontariuszy :))
~ana niezalogowany
26 czerwca 2011r. o 22:41
TAK ,KŁAMIĘ ..to mój sobowtór chodził i chodzi do psów z Z.P.
Nie wiem nadal kim jesteś anonomie , czy anonimko , mnie znasz , jak widać - miej odwagę się ujawnić także .
Jnaczej swoje wpisy o niczym nie świadczą ..

~ana niezalogowany
27 czerwca 2011r. o 0:57
Murzynek - starszy pies - cierpi na zwyrodnienie stawów -potrzebuje leczenia , gdyż tylne łapki ma bardzo słabe . .
Może ktoś mógłby go pokochać - on chce żyć.
5372
misiekELF
27 czerwca 2011r. o 15:07
E tam zaraz pozdrawia sama siebie...ja też pozdrawiam :* Chyba, że ktoś uzna, że ana to misiekELF, tylko niezarejestrowany, ale to byłoby już mocno naciągane...chyba że mam rozdwojenie jaźni a nie wiem...:D?
Temat powstał nie po to by wywyższać wolontariuszy, tylko żeby psom znaleźć domy - czy tak? Jeśli tak, to wolontariusze niezaprzeczalnie pomagają bo po postach widać, że chociaż kilka psiaków dzięki nim znalazło domy, a to naprawdę jest duża pomoc, bo psu nie wystarcza czysty boks i pełna miska. Nie tylko człowiek nie żyje samym chlebem.

PS...ana - zarejestruj się wreszcie kochana to będzie spokój z podszywającymi się ;)

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza